halv hemstudiedag

Hola people! Zuuuup? Själv är det helt ok. Sitter i mitt rum, lyssnar på musik och ska snart hämta mina nytvättade gardiner hehe. Funderar på att slagga efter det. Dagen har varit heeeeeeeelt awesome, typ. Halv hemstudiedag. Efter skolan var jag med jocke, alice och rebecka. Vi tog det lugnt, hade det kul osv. Kollade på vänner, gjorde iq-test (om jag måste höja) har bara 83, och måste få högre än en viss person...
Nu ska jag hämta gardinerna, prata med lotta, och tvätta bort sminket. Sen blir det nog hej och godnatt!
fett snygg alice
akta er han e chockt farlig

rörigt inlägg

Aboo har inte bloggat på ett tag hehe. För tillfället sitter jag och dricker cola<3
...Och väntar på att lotta ska komma. Vet inte vad vi ska göra, förmodligen bara slappa :) Ska kortfatta min helg..

I fredags var jag, rebecka, lisa, lotta, felicia, malin och hanna i bromma på fest hemma hos luka med massa nya ansikten, härlig kväll med tjejerna.












Efter det träffade jag den här "snyggingen"

sen på dagen var jag hos mormor och morfar och åt, på kvällen var jag bara hemma med mina underbara tjejooooooooooor. Bilden är inte från igår direkt men dom + alice<3


KAN DU KOMMA SNART ELLEEEEEEEEEER

let me hear you say wäho


vad snackar jag om?

Loggar in med en klump av lycka i kroppen, hur många händelser kommer jag ha? Shit han gillade mitt foto! Går och tänker på det hela dagen. Loggar in på kvällen, hur många händelser kommer jag ha nu? 10 st, han har gillat hennes foto också, och hennes, och kommenterat hennes. Fan. Jag skrev först igår, jag borde vänta tills han skriver nu. Fan varför skriver han inte? Jag skriver hej. Gud vad dryg han är... Nu måste jag också vara dryg. Ska jag skicka ett hjärta när jag säger hejdå? Okej jag gör det. Yes han skickade ett tillbaka. Loggar in dagen efter, hur många händelser har jag idag? Har någon kommenterat min nya profilbild? Inga.. Men 24 har gillat hennes foto. Shit han är inne, ska jag skriva? Nej nu måste han ju skriva. Han har skrivit i hennes logg, nu ska jag verkligen inte skriva. Klump i magen. Han kanske inte gillar mig ändå, varför slutar han skriva isf? Kollar igenom hans bilder några gånger. Vill gilla en, men han gillar ju ingen på mig..Nej får inte verka desperat. Skriver hej, men suddar ut flera gånger. Kollar en sista gång om han ska skriva, ingenting händer. Loggar ut.



hold you

Halloj, är dööö trött. somnade sex vakande upp runt 3. De nice. I fredags var det verkligen seg-fredag, ingenting hände. Jag alice och lotta åkte hem till frida l och var där med asja också, senare kom fl och kim också. Vi gjorde typ ingenting, åt morötter och kastade godis på varandra. Såna saker kan man ju också göra en fredag, senare träffa jag jocke. Lördagen var iaf liiiite mer lyckad, åkte till sebbe i jakan med alice och lotta och var med några där under kvällen, sen träffa jag jocke igen och sen malin. fixade håret och var i stan med alice o lotta under dagen också. Idag träffa jag alice och lotta ett tag och satt vid riddervik i solen, så jävla fint väder!!


så blev mitt hår, inte så kort dock



hittade min gamla kalender...

Från sjuan. Bläddrade igenom den ett antal gånger och märkte hur annorlunda allt var då. Jag umgicks med fler då, hade andra vänner som jag idag dagligen bara passerar som luft. Jag kan inte neka till att jag "har kommit över dom", för jag går inte runt och är ledsen över det längre. Det är som ingenting när jag går förbi gamla vänner. Men det finns vissa gånger som jag tänker att "shit, tänk att jag har varit på hennes landställe och allt" och "kan inte fatta att vi var med varandra hela tiden förut". Såna stunder kommer ibland, men jag kan vara glad för att det var bra då. Och självklart, om jag skulle få chansen att lära känna mina gamla bästavänner igen så skulle jag göra det. Bring the memories back, varför inte?

så här såg den ut, bilderna säger en del om mina gamla vänner


än idag är det vi<3


bästavänner då, ignorerar varandra idag. utan att någon egentligen vet varför


bara gulligt att kolla på :) vi var med varandra dag & natt, inget idag


det är fortfarande alice<3julia idag hihi. men visste ni att vi var största fienderna i sexan?


hahah, mitt sportlov för 2 år sen. stöört!! första gången jag träffade krille tror jag haha


Lite småkul att kolla på faktiskt. Fasiken var tiderna förändras, både bra och dåligt.. men får alltid klump i magen när jag tänker tillbaka på gamla tider.

finaste låten jag hört



Asså jag är förälskad. Den här låten är så fiiiiiiiiiiiin!! Tänk dig att du är kär och lyssnar på den... :( Ska lyssna på den heeeeeeeela dagen nu bara för det, inte för att jag är kär men aaaa

sun is shining

Idag tänkte jag att jag ville vara med mig själv ett tag, så kom på iden att gå en långpromenad alldeles ensam. Det var faktiskt asskönt. Vet inte varför jag kände mig mobbad typ bara. Men gick förbi riddarn, allmäna, bort mot felicia och förbi.. omg vafan heter det? kohagen, tjurparken, haha nånting, shit vilken hjärnsläpp jag har. Men aa dit gick jag iaf. Tog mig 50 minuter hehe, men gick ut på isen (själv) och tog kort. Stannade upp och kollade på utsikten och njöt av solen några gånger så det var därför det tog så lång tid hehe.

För tillfället sitter jag inborrad i fb och har ingen som helst kontroll över mitt liv utanför. Borde plugga no och borde läsa men det får bli senare...








kunde ha glajjor idag också. kul att mina finnar ser ut som en rad av berg

hola hola que tal?

Gödmörgön people. Måndag idag, ny vecka nya tag hehe. Kommer bli en fyhelvetes vecka med nationella fysik prov, kanske matteprov, och läsa ut en bok. Kan inte beskrrrrrrriva hur mycket jag längtar till helgen! Ska göra en sak på lördagen hihihi. Ha en bra dag hörrni, pyss


gammal bild på mig och malinboy

i wanna be with you boy


Tumblr_lhyvwbopy31qdgw4do1_500_large


jiha

coolbrud_95 är glad idag. För idag är det freeeeeeeeeedag!


Ska röra mig mot the school snart, underbara skolan. Ska göra nån storyline idag vad det nu är.. wish me luck

rip me up

Godmorgon på er! Ska vandra till skolan i det fina vädret om typ en kvart. Idag ska vi bara kolla på film hela dagen.. känns jätte nödvändigt, men men. Sen efter skolan kanske vi tjejer ska äta tillsammans eller något sånt. Chill dag att se frame mot iaf & imorgon är det fredag !! Wohoooooooo

Och min stackars mamma är magsjuk.. vill. inte. bli. smittad.

bästa jag sett på länge



hahahahahahaha det här är så jävla min humor

harder to be with you


I'm thinking back of you in bed, was it you I kept so secret in my head?
Tumblr_lhpqj1doxp1qdvrueo1_500_large


onsdag

Jag hatar att vara förskyld. Det är en liten sjukdom men man känner sig gaaaaaaaalet seg ändå. Något jag tänkte på. Är inte i skolan idag iaf, vaknade med feber hos lisa. yey. Ska hem snart och vila sen ska jag passa mina brorsor och äta kibibish.



nee jag gillar INTe att va schuk

Grattis pappa på födelsedagen

saknar dig

wooooow

Har städat mitt rum fäääätt mycket idag, typ. torkad fönster och allt. Nu vet jag inte vad jag ska göra, börjar bli lite sent nu och skola imorrn..




haha hittade en välkomstskylt



så speciell


Riktigt speciell låt, men så jävla bra. Får en verkligen på tankar

myskväll

Jag älskar såna här dagar kom jag på idag, eftersom det är första dagen jag gör en sån dag. Sitta hemma dag alltså. Jag har varit hemma heeeeeeela dagen, helt själv och ska bara vara inne och ta det lugnt ikväll, fyfan vad skönt. Är alltid med kompisar eller gör nånting. Har gjort en jävla massa so idag och borderan lite haha. Nu är det bara matte och sho bre som ska göras innan skolan börjar igen... schönt. Men jag sitter och taggar till för i morgon, vilket gör mig ännu gladare ;) Haha. Nej nu ska jag ta en låååååång dusch. höres!


haha daamn vad gammal

word up

All this time I was wasting
Hoping you would come around
I've been giving out chances every time
And all you do is let me down

And it's taking me this long
Baby but I figured you out
And you're thinking we'll be fine again
But not this time around

You don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore

And you can say that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry,

Looking so innocent
I might believe you if I didn't know
Could've loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold

And you got your share of secrets
And I'm tired of being last to know
And now you're asking me to listen
Cause it's worked each time before

But you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore

And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry,
You're not sorry,

You had me falling for you honey
And it never would've gone away, no
You used to shine so bright
But I watched all of it fade

So you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
There's nothing left to beg for

And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry,
You're not sorry

RSS 2.0