halloween

tjohej bloggen. Just nu har sitter jag färdigfixad framför datan och ska snart börja dra mig mot lotta, sen ska vi vidare till Alex. Det kanske blir fest eller nåt, vet inte riktigt men något blir det.
Det är bara det, nu ska jagj fixa det sista sen dra. Happy halloween xd

gammal bild på mig och Rebecka. Miss you sweetheart.<3


mitt lov har bestått av ... lotta, typ :D





haha arg katt?


lotta sminkar sig

tjeeeeeeeeena , för tilfället är jag hemma med Lotta.
Igår kväll var vi ute med Alice, Emma, Kajsa, Arvin & erik. Sen drog Kajsa och emma.. Och eftersom det var så jädrans kallt ute så drog Alice Lotta Arvin & Erik hem till mig, efter en stund kom också bryan. Vi hade chill hemma hos mig, skrattade, snackade och lite så. Sen sov alla förutom alice över hos mig, för hon behövde gå hem (:/) Jag tror vi somnade runt halv fem, så liiiite trött är man ju.  Men dom stack halv ett idag, och sen duschade jag och Lotta och nu vet vi faktiskt inte vad vi ska göra. Har inte lust att gå ut och frysa, mer ha en typ filmkväll hemma hos någon. Aja, dagen är snart förbi så jag antar att jag bara stannar hemma ikväll -.-

Hoppas ni får en trevlig kväll iaf, verkligen :D

ganska gammal bild, igen .. har inga bilder.

bläckpenna

Hej, just nu sitter jag typ nynduschad hemma hos Lotta. Slaggade här. Igår smsade malin mig om jag ville träffa hon Hannah & Lotta och käka på gulan, så det gjorde jag. Sen på kvällen hemma hos Lotta kom Arvin & Erik. Och det var vi ungefär hela kvällen. Hade skit kul och så, så en lyckad kväll var det ju.






jag tror & framför allt hoppas att jag inte ser ut så där.

fåångad av en stormvind, nanana.



Ha det bra. Puss


rosa tangentbord





JAG SKULLE INTE BANGA PÅ ETT ROSA TAGNENTBORD. NÅGON SOM VET VART MAN KAN KÖPA DOM & HUR MYCKET DET SKULLE KOSTA? :) puss


sing hallelujah!


igår kväll

Hej bloggen. De flesta inläggen har varit vad jag har gjort och blablabla, inte så intressant. Men nu igen har jag lite att berätta. Jag har varit med Josefin i 2 dagar nu, och igår ville Patricia träffa oss eftersom hon inte hade nåt att göra. Så hon kom, vi hade galett kul. Först inomhus när 3 killar kom och typ frågade vad vi gjorde med ägg i handen och sen igen (?) haha , a men sen gick vi ut för att köpa cola, åkte till statoil 24 och sen mot Patricia i Backlura. På bussen satt ett gäng killar från Backlura, och vi typ skrattade och höll på som vi var fulla. (vilket vi ej var) Aja, haha vi hade skitkul helöa kvällen. gick runt och snackade & hade oss. Sen sov vi hos Patricia, och nu är vi hemma igen och bredvid mig sitter J och tar bort sminket..

haha riktigt gammal bild på mig & josefin. Saknar mitt hår :(



nånting




ligger i sängen hos bea och kollar på tv. Vet inte vad vi ska göra "idag" , men hittills har vi bara slappat och tagiit det lugnt. Vädret är sisådär så ut vill man ju inte heller, aja det är det jag gör just nu iaf, är hos bea:) .


19.12

Så, lotta gick hem för ett tag sen och sen dess har jag börjat packa lite eftersom jag ska sova hos bea. Har saknat henne jättemycket, så det ska bli riktigt mys att bara ligga i sängen och prata prata prata. Sen imorrn är det söndag, då åker pappa till Spaninen med jobbet .. jag skulle tydligen säga hejdå till han idag men jag kommer nog inte hinna :/ Aja, nu måste jag ringa pappa och sedan gå til bussen som kommer halv. Ha en bra kväll people! :)


höstlov

hej alla, förlåt för dålig uppdatering. Dagen har rusat förbi, och det är fredag- höstlov, häärligt!
Ikväll ska jag typ ut med kompisar, men ingen verklar speciellt taggad. Men det spelar egentligen
ingen roll för mig. Roman & Lotta ska sova hos mig ikväll, tveksamt om lotta ska men whatever.
Har faktiskt inte mycket mer att säga.. Jag lever iaf, mycket intressant.

skitful på mig. Men jag saknar verkligen hon till höger.


pluggpluggplugg



När livet sviker.

Nuuuuuuuu är jag hemma från skolan, äntligen. Jag hatar den här veckan & jag vet inte varför, den har bara varit så seg. Ingenting speciellt annars, förutom att jag har SÅ mycket NO, och SÅ mycket Svenska att göra ..! No:n är hysterisk så det är bara att leva med det. Svenskan ska vi läsa skitmycket i, så det är ganska chill men inte med tanke på tiden -.-.
Jag är oftast emot skolan, live with it. Haha nu blev jag lite sur, så hejdå så länge.


Låten som fåt mig att inse saker.


jag skulle aldrig klara mig utan dig




Du är mitt liv.<3


MINA SKOOOOOOOOOOOOOOR

HELVETES HELVETE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINA SKOR ÄR KVAR I VÄLLINGBYHALLEN!! FAAAAAAAAAAAAN

you know

you know I thought I could live without you, I thought I could get along ,but I never realized that I,could be so wrong, was I a fool to leave you, or was I a fool to let you go? doesn't seem to matter, much now baby, I should have never let you go, I want you back, and I will never stop until I got you back.


ingenrubrik

Tja, kom ganska så precis hem från Girls only, träningen i Vällingby & sitter nu hos pappa igen.
Dagen har varit rätt seg .. sega lektioner som vanligt. Och alla verkar ligga efter i svenskan så
nåt vidare lov blir det inte -.-. Hatehatehate. Aja, snart är det helg iaf! och även början på lovet :d
Är väldigt taggad inför helgen om jag ska vara ärlig, även fast jag inte har nåt planerat. Hehe, a
men nu ska jag typ ner och äta, är hungrig som fan. Pussar.


icareklam

haha, tänk att ICA reklamerna alltid lyckas lika bra, och det blir bara bättre ! :d Har alltid alltid alltid garvat åt deras reklamer, trots att vissa har en sån långsökt humor, om det nu ens finns någon humor i vissa. Haha men det senaste är ju bara för sköööön . Kan inte sluta skratta ! hahahahahah


dennis

piu'! Nu äntligen sitter jag hemma hos pappa, vid datan med min lillebror (; ska nog plugga strax. men nu måste jag låta han använda datan - igen.


daddi


Malin & moi.

nu kommer pappa & hämtar mig! Hörs


jag är inte störd, bara lite

Okej, jag känner att jag måste prata om det. Har många gånger hört att jag är störd, sjuk humor osv .. ?
Det är aldrig något jag har tänkt på själv. Men när jag satt vid datan, och skulle föra över och sedan kollade på alla kort, fattade jag inte(?) Jag har tagit hen helvetes massa störda bilder, där jag verkligen ser störd ut. Och det värsta är att jag inte minns när och varför jag tog dom haha. Ja, jag kan bjuda på 2 st. Men dom är tyvär, verkligen tyvär ingenting jämfört med dom andra -.-

Som sagt, i min ensamhet & inte dom värsta.Med mammas mobil också?!


There's nowhere else I wanna be

Nu har jag i stort sätt storstädat mitt rum. Gosh vad det kan vara kul ibland.. Haha, I love my room iaf.






,


all I wanted was you


.

IBLAND SUGER KÄRLEK RÄTT HÅRT

tik tok - keisha

Ganska nice start på veckan faktiskt, att sluta kvart över elva. Men .. har ingenting att göra, kunde vart med felicia och malin, men jag kände verkligen för att gå hem, kan vara skönt att vara ensam hemma ibland.
Vi hade matte diagnos idag också, skit enkelt :) och imorrn ska vi till Gillinge eller hur det stavas.



så jävla skitbra låt!


hos malin


sexigt värre.

tjoo! för tillfället sitter jag hos malin, ska ju sova här så det ska bli mys.
Men hon är inte hemma just nu, för hon går en promenad med sina kompisar.
haha, vet att det låter skumt, men dom ska prata om sina egna saker så jag
kan ju lika gärna stanna här hemma. Det var bara det jag ville säga. pussss!


vällingby

Om 50 minuter möter Julia c upp mig, sen ska vi till vällingby & kika runt och kanske fika eller så.
Back to buissnes - fixa mig.

Julia. Skulle faktisk döda för hennes utseende.

blogg awards

Har inte riktigt hängt med i det där blogg awards.. Men jag kollade på bloggarnas bloggar som jag anade var med. Att foki vann årets blogg lät rätt. Och lika så vad dom andra vann.. alla såg fina ut och så, ...

... Men vad hade D för frissa? Vill inte skapa nåt jävla drama, men jag undrar bara. bara undrar.

svårt med rubriker

godmorgon!  Klockan är bara 11 och johanna har precis åkt. Hela kvällen igår blev SÅ fail, vi skulle ju på fest och när vi kom dit var alla utomhus för någon hade tydligen sagt att om dom inte gick ut så skulle den ringa polisen eller nåt sånt. Sen gick vi typ bara runt, o sen åkte vi hem för jag kände verkligen inte för att vara ute och bara vänta på att nåt skulle hända.
Bussarna till Johanna gick så satans sent också så vi var tvugna att åka hem till mig eftersom klockan var så pass mycket :/

Menmen, idag är det söndag (blä) Jag har engelska att göra, coh så hade jag en hemkunskaps läxa också, att laga mat till familjen. Jag känner för att åka och "träna", asså gå på något pass, men tror inte jag hinner det heller. Så jag ska åka till johanna senare när hon varit med sin kompis.

SEEEEEEEG SÖNDAG SOM HELA HELGEN -.- !


rätt gammal.

music








saturday night

Hejhej , Kan ju börja med att säga att dagen inte blev som planerad. Jag skulle till Lotta, men hon smsade och sa att hon var sjuk. För tillfället kände jag att jag vill gå & hänga mig, vem vill sitta och ruttna framför datan mil från hässelby? Inte jag iaf. Så jag smsade Johanna, och sen Rebecka. Nu sitter jag hos Johanna som precis klivit ur duschen. Ikväll ska vi till Hässelby och ha roligt med några. Men jag har bara ett problem, jag vet inte vem jag ska sova hos .. Aja, mitt problem det :)

Hoppas ni får en great lördag, för jag ska göra min till den bästa.
OCH KRYA PÅ DIG LOTTA! jag hatar dig fast jag älskar dig ändå extremt din dumma unge <3

låten som passar perfekt för taggade lördags kvällar!


 


hahah gammal bild på mig och johanna, vi måste gått i femman eller nåt!


segaste fredagen ever

Den här kvällen har varit riktig seg .. Har bara suttit framför datan och fått nackspärr. Inga är inne på msn, ingenting händer på facebook, andra är ute medans jag sitter och är självmordsbenägen, ingen smsar eller ringer,och jag är hungrig. Ååh life really suck just nu! Men imorrn ska jag till min potta, och fyfan vad jag längtar!

Ska se om vi har kakor eller nåt, för brödet är slut -.- tajmat, verkligen! ..

mysig kvällsoutfit har jag iaf, 1 positiv sak. Oj nu hörde jag idol! Thaaank you :d


.

flashbacks, och det är helt craaaaaazy underbart.
Nu vill jag bara att allt ska falla på plats :/

test

(x ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( x) ditt hår är/har varit blont
(x ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x ) du har nån gång somnat på en lektion
( x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x ) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( x) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: INTE dum! :d


skolfoto

vet fortfarande inte om jag blev nöjd, men ju mer jag kollar på den blir jag mer nöjd haha, Ego(?) verkligen inte ..


right now

godagens alla,  det börjar dra sig åt eftermiddagen och jag ska till pappa senare. Imorrn ska jag till Lotta & sova där tills på måndagn I think .. mys. Vi ska ut och ha roligt, o lite sånt :) Ni får hare så länge! finns inget mer att skriva för tillfället.


Ida min kusin. Miss you ponkey!

love

kan inte sluta lyssna på henne! SÅ jävla underbar röst


nyinköpt

hej alla. Jag har precis kommit hem från Vällingby där jag först var med malin och kollade på skor, sen när hon åkte träffade jag johanna där som skulle köpa en jacka. Ingen fick hem något! haha. MEn jag kom iaf hem med ett par vita tygskor från H&M, billigt och enkelt bara för att.

gud vad trött jag blir, det går inte föra över bilder .. men aja, ni vet ju hur tygskor ser ut.


jag & Julia baby.

megan fox

det är bara att inse - snyggare människa finns det inte





adore her.

today

ska dra igenom dagen snabbt!

- skola
- träning
- david & johanna
- alice på bussen
- hem

summerpic'

ligger intryckt i hörnet i min säng med alla kuddar jag har, med datan & musik. Haha , men funderar faktiskt på att sova nu .. gonatt sweeties, puss.

en jättejätte härlig sommar bild på mig  och kristina. miss it .

.

Jag har aldrig velat verka desperat, jag har bara haft de känslorna jag har. Kvar. Jag gömmer det, för jag har själv klantat till det, och förstört något som jag verkligen gillade. När man gillar någon riktigt mycket & det tar slut så snabbt som det gjorde, hinner jag inte släppa känslorna. Jag ser dig gå förbi varje dag, och varje gång är lika jobbig. Jag mår dåligt, får klump i magen och inser vad jag har förlorat. Du är den personen jag aldrig kunnat släppa, sen 2 år tillbaka. Det måste betyda att jag känner något speciellt för dig, och det gör jag fortfarande. Vet inte vad jag ska göra.. min största önskan just nu är bara att du ska veta vad jag känner, att mina känslor för dig finns kvar, resten skiter jag i. Bara du får veta det. Men jobbigast av allt är att veta att du har gått vidare, ingen anar hur ont det gör..


ingenting

förlåt för dålig uppdatering! Jag är så dålig .. jag har tid men glömmder totalt bort bloggen.

Men iaf, hej! Jag sitter bara hemma och väntar känns det som. Jag börjar 9:40 , och gick upp waaay to early. Som jag då brukar. Funderar på att börja gå mot skolan iaf, har ju mitt pinsama paraply, och risken att folk ska se den kanske är mindre nu.. haha jaja, nu klär jag på mig och sticker nog. Puss.

bild, som enligt lotta är jätte fin? nja, men det funkar.

club top notch 25/9

.. där jag var.


morsning

Heey , eller a .. godmorgon. Sitter i sängen med datan & kikar lite bloggar. Romina sover fortfarande! Jag fattar inte hur ;O själv vaknade jag runt 2 timmar sen och har typ bara gått runt haha.

Kvällen igår var iaf skitrolig, massa var där och det var livat. Senare blev det lite segare, eftersom folk drog och vi hade ingen musik, sen efter ytligare ett tag så skrek nån ; "Polisen kommer, alla går ut NU!". Så det var det vi gjorde, och vi fick inte gå försen polisen gett oss tillåtelse. Men det var chill för oss, tycker bara lite synd om honn som bodde där .. Aja, men en ganska så lyckad helg med andra ord.
När vi ätit frukost och Roman har gått , så ska jag plugga en himla massa hemkunskap. Ciao så länge!


sommarbild på mig och malin gumman!

kvällens planering planerad

Har smsat som en galning hit & dit för att få kvällen att funka. Men nu blir det så iaf, att runt 6 tiden möter jag Romina, Sofia & Sophie , sen ska vi dra till ett ställe :) . Så nu har jag bara 4 timmar på mig att städa rummet och duscha och fixa mig och hålla på, byebye!

Jag & lotta älsklingen .


ice cold

Usch kom nyss hem från en svinkall kväll vid Allmäna. Känner inte att jag kan skratta eller prata i såna lägen, var därför inte så social & drog hem till värmen. Just nu älskar jag mitt varma rum och vill bara sova, för imorrn ska jag kanske träffa Romina! Ska bli roligt , så gonatt nu.  Puss

haha gammal bild på mig- blonda livet ;(


sjukhuset

tjohejsan, jag kom ganska så precis hem från Sjukhuset. När jag var där pratade vi om min rygg & korsetten osv .. Vi gjorde en till korsett - men som endast behöver sova i! Alltså behöver jag inte ha den på dagarna och kan ha på mig PRECIS vad jag vill! :d är skitglad eftersom jag har stått ut med den i 4 år nu. Jag bajsar på den just nu, men samtidigt så ska jag väl vara lite glad att den har gjort min ryggrad rakare :)

Lite över 3, vet inte när, så ska jag träffa Lotta och så ska vi plugga till hemkunskapsprovet som är på måndag. 70 frågor, människor, 70 frågor, måste vi öva på. Det låter inte vidare mänskligt? Pf, men det är ju bara att köra så det ryker som man säger. Nu ska jag byta kläder sen är ska jag vänta på att Lotta ska sluta :)

nu ska jag bara sova med den som sagt, och jag ska shoppa som fan.
hate this shit.




jag älskar dig sjuk mycket

.. & saknar dig som fan .


so fresh so clean

Kom precis ut ur en lååångdusch. Lent , rent hår, doftar gott, rakade ben .. kan inte kännas fräshare. Plus att jag använde min nya bodysplash ;)

nåt åt det här hållet ser den ut .. fast ändå verkligen inte ^


håkan hellström - kom igen lena!

Låten som håller mig uppe.


så helvetes snygga!

BY H&M 399 :-




sjukling?

hej, idag är man sjuk - igen. Har ont i halsen när jag sväljer nåt, hostar så det skär & kallsvettas. För mig är det iaf ett tecken på att man är lite sjuk. Och + att vi skulle orientera idag så är det nog inte så bra om jag skulle springa i skogen när man är typ förskyld eller vad jag nu är. Jaja, jag har ju inte så mycket mer att berätta , hoppas inte ni är sjuka bara! :)

gamla niorna har "vattenkrig" i skolan. Ibland kan jag sakna dom haha,.


godnatt

Grips av panik, måste måste måste se nästa avsnitt av dh! :O
gonatt


hemma!

Så, nu är jag äntligen hemma i värmen, varför måste det vara så jäkla kallt ute?! Usch. Jag har iaf varit i Vällingby tills nu, åkte dit efter skolan. Jag var där med Romina &  Lotta, och köpte en ny näspiercing! Likadan som förra, men den hade gått sönder. Så nu har jag bara engelska läxan kvar att göra.. man ska skriva nån dagbok om Robben Island eller nåt sånt skit, sen översätta en massa meningar, segt -.-'. Kom ihåg att ikväll klockan 21:00 börjar nya avsnitt av Desperate Housewives! =D Shitmygoood vad jag har sett fram emot det, missa EJ.


min idol, Gaby. finns ingen vackrare. ja, jag är besatt.


at johannas place

Ikväll sover jag hos Johanna, så alla vet :)



vi är SÅ snygga. Utan ironi såklart :)


back from school

Tjoho! Är hemma från skolan nu, har vart en riktigt seg dag med läxförhör och Engelska prov. Det var ett allmänt prov så man kunde inte öva, så det gick ganska piss, fattade ju inte mycket kan jag säga. Vid halv sex ska jag till pianot & även min brorsa x) känns lite löjligt nu när båda vi två gör det haha.. men men, I started! och jag tänker fanimej inte sluta, hur kul som helst.
Efter det åker jag till Johannapanna, ska slagga där inatt. Den lilla sötnosen har varit sjuk, väldigt sjuk, så ska ge henne en present :) haha , present för att man vart sjuk .. (?) men det är bara för att det är synd om henne!
Är hungrig som fan nu och väntar bara på att maten ska bli klar. Pusss så länge nu!

brist på bilder, så här får ni bild på min syster & finaste Rebecka. Älsklingar!



hemkunskap

varför får jag inte in något i min hjärna föööööööööör ?

inte min starkaste sida ..


sun is shining & the rain falls down

Dumt av mig nu , har inte bloggat på 9 dagar! .. Men jag måste försöka komma igång igen. Jaja, så vad gör man? jag sitter och ska öva på HK- läxan som är tills imorrn. Jätteroligt. Man ska veta saker om, Kalcium, Fosfor, Järn & Natrium. Hallå lika I care?! Jag är med medveten om att man inte kan tänka så, men vissa saker i skolan förstår jag bara inte varför man ska kunna.

Helgen har varit helt okej. Fredagen spenderades med Rebecka, Lotta, Julia & Arvin med en massa ute. Sen blev det så satans kallt så vi, Erik & typ Niklas gick hem till mig och chillade med musik, chips och cola. Eller aa , chipsen & colan var det bara jag som tog av :P
På lördagen ringde pappa mig 9 på morgonen och sa att han skulle hämta mig, jag fick damp men var tvungen att gå upp anyway -.- Nu är det söndag och jag är fortfarande hos pappa och pluggar som sagt. Jag känner verkligen vilken underbar dag det här är, söndag .. det regnar .. läxor .. inget att göra, då är livet som allra bäst ! *lite hostattack*.

haha, bild från fredags hemma hos moi.


Nu är det plugg som fortsätter. PUSS


RSS 2.0