the last time



Det jag kände finns där, men det håller på att försvinna. För jag vet att du vill det, du bryr dig inte om det. Det är därför jag inte längre ska bry mig om dig. Jag ska försöka minska på inlägg som det här, men det hjälper mig att skriva av mig. Det är inte självkalrt att man fattar att det är du när man läser det här, det är inte heller det som är tanken. Tanken är att om du någonsin skulle läsa det här, fatta vad jag går igenom pga dig, eller rättare sagt, gått igenom. Det är en period under 2 år, och släpper jag det inte nu kommer det bli 3. Och varför ska jag slösa tid och tårar på en person som inte ens blickar på mig, som låtsats att jag inte är där. Det funkade i ett år, men nu är det som en del av mitt liv. Nya tjejer varje gång, du tar det första och bästa. Och jag vet att jag har skrivit om att inte lägga ner din tid på killar, men det här är ett sätt för mig att radera minnen. Vad var det som fick dig att gilla mig just den där sommaren? Och vad är det som gör att jag inte är någonting i dina ögon längre, även fast jag har förklarat och försökt igen? Du kommer alltid finnas i mitt bakhuvud, tyvär. Det är så det har blivit efter allting. Jag har tänkt på dig för mycket, jag har gråtit för mycket, jag har till och med visat mina känslor för dig, men du bryr dig inte. Och det var upp till bevis i helgen. Jag har verkligen tröttnat. Jag kan säga mycket, men inte göra nåt. Men den här gången säger jag det, du ska bort ur mina tankar. Och hur jag ska klara av det, det får komma som det kommer.

.

There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me.

- but from now, I will try.

adiyeah


Stephen simmonds. Såg nyss inlägg om han på kissies blogg, och kom på att jag faktiskt i stort sätt har känt honom. Det är min kusins pappas kompis (långsökt?) Och jag har firat kalas med han och lite så.. careface :D

i just like to call you my bitch

Hej allihopa, idag är jag inte i skolan.. Nej, utan jag är hemma och hostar & snorar.  Den där halsen har satt sig fast sen i lördags, men det är väl bara att hoppas att det slutar snart. Jag vaknade vid tjugo i ett, efter att faktiskt lyckats somna om sen tidigare. Sen har jag glott på TV, suttit vid datan, pluggat pyttelite NO och försökt räkna matte, men jag fattar tydligen ingenting idag. Brorsorna ska ut och leka med nån låtsas- bomb på tomten nu, och katterna jamar efter mig. SÅ jag ska väl gå och göra någonting nyttigt av dagen (?) Nej jag orkar verkligen ingenting. Byyyyyyye suckers.


Mupp bild

låten som ger mig lust



Om du ska gå runt och tänka på alla saker som trycker ner ditt liv, har du inget liv. Går du runt och tänker på den där killen som du nu efter alla försök vet att du aldrig kommer få igen, kommer du aldrig få chansen med någon annan. Vill du gå runt och vara ledsen över att det är söndag, tar du inte vara på en av dom lediga dagarna i ditt liv. Går du runt och grubblar över högen med läxor som ligger på ditt skrivbord, har du inte förstått att det är precis likadant för alla. Och går du till fönstret och blir sur över det dåliga vädret, har du aldrig tänkt på att efter mörker kommer ljuset?
Lev för vad du har & vad som väntar dig. Låt inte skit ta upp värdefull tid i ditt liv.



forgotten pics




vrc

Tja fan! Helgen har varit rätt underbar. Mycket har hänt, ska inte gå in på detaljer. Men i fredags var det iaf partaj hos Jonas, Jag Lotta och Julia var med varandra innan, sen på bussen mötte vi Louise och Maja, och sen mötte vi upp alla som skulle till Jonas. Det var riktigt nice :) På lördagen var det samma sak igen, dock mycket fler folk, fast jag var så himla otaggad pga min hals! Känns som jag hostar upp organ från min kropp, och det skär i hela kroppen när jag hostar så.. men med andra taggade folk så kan man ju bli taggad själv ;)




I'm so damn pretty.. host




























Tack Lousie, för bilder.

Dt var bilder från i fredags dock, kommer kanske mer från igår snart. Nu tänkte jag plugga NO, har typ prov imorrn, så måste plugga i fall att :) Ha det super everybody!

"oj vad jag är torr i mitt öra"





Haha, just nu.
Jag, Malin och Lotta är just nu hemma hos Malin och pluggar lite NO .. eller jag sitter vid datan. Det är väl bara det vi gör så, hejdå :)

jag är så rolig

Puuuuh! 45 minuter spinn.. har bara ett ord; hemskt! Men jag gör det för att det är bra, men som sagt fortfarande sjukt jobbigt. Jag har precis duschat, och övat lite på glosorna i engelska tills imorrn. Sen om 10 minuter är det DESPERATE HOUSEWIVES!!!!!!!!!!!!!! omgomgomg :D missa inte! Sen ska jag nog sova, läsa igenom NO:n skulle vara bra också.. fan. Aja, nu ska jag gå upp och ta en morot tror jag. Byyyyyyyyyyes på er.


this is what im talking about.

godaste som finns

Helloo, för tillfället sitter jag i soffan och kollar på Svenska Hollywood fruar, så jävla bra! Samtidigt tjockar jag mig med mina favoritflingor (aaaaaaa) såååå goda haha, har 2 paket som kommer ta slut till på fredag.. det vet jag. Aja efter skolan hade jag utvecklingssamtal och det gick bra som vanligt, sen drog jag till malin där tjejerna var.  Typ direkt efter åkte jag och lotta till vällingby och tränade Core, sen åkte jag hem till moi och plugagde lite NO, har ju prov på fredag... Ska fortsätta kolla på hollywood fruar nu. Cya!


Ska egentligen vara; Start Crunchy Choco


bitch





s n y g g




Det var igår det. Awesome kväll. Först var jag och Rebecka hemma hos mig, hjälpte till osådär. Sen drog vi till Jocke/jeppe där vi på vägen mötte dom som skulle dit. Men typ efter 10 minuter åkte vi till Jeff istället, vi kanske var där en halvitmma men sen drog vi hemmååt och sov här. Idag var vi i Vällingby, fick med mig en ansiktssak, tröja och converse, efterlängtat! Snart blir det Pizzaaaaaa, så vi höres people (:

hey baby

Ska snart upp till Vby med mamma igen, och köpa mig ett par converse!  :D Skriver om gårkvällen och lägger ut en massa bilder senare när jag kommer hem ;)


won't let go


Ja då var det lördag. Jag sitter hos rebecka och har fixat mg lite, hon med för den delen, så snart ska vi till vällingby och kolla på kläder, och kanske hitta nåt fint till ikväll. Min mamma har 40årsfest, så det blir fuuun!

Igår mötte jag, Rebecka, Malin och Hanna upp Lotta, Felicia, Julia och Romina och sen drog vi vidare till Julia h. Det var några där men sen kom det fler. Man kan säga att det var fest i ungefär 5-10 minuter, för sen behövde alla gå ut .. som vanligt. Sen var alla ute, några åkte hem och sen gick också jag och Rebecka hem till henne och tjockade oss (a) Men nu ska vi som sagt till vby. Hörs senare, puss


idag har jag inget löshår. Creed.

glad fredag


sommarkänslan kryper in..

.. vill ha








Allting är från H&M. Ibland är den affären allt för bra..

wonderwall

Hej hallop. Efter plugget idag gick jag, Hanna, Felicia och Malin hem till Felicia och tjockade oss rejält och kollade på Top model! Mysigt. Efter det gick jag hem till Lotta, vi pratade och hade skoj som vi alltid har. puss på dig. Nu sitter jag i mitt nystädade rum med släkta lampor och tända ljus, till det lite depp musik. Jag måste göra så när jag tänker på massa saker, haha. Ja.. annars åt jag majsoppa med bacon i (?) till middag. Åh herregud, kan bara se ert careface framför mig. Men jag har inget mer att säga än så. Pösselipöss.


jack's mannequin

Ni får ursäkta mitt otroligt dåligt bloggande, men det är så mycket jag gör och tänker på. Men ingenting speciellt har hänt.. Igår tränade jag muskel 55 min med lotta, och idag 55 minuter step up med johanna. För nu ska jag börja träna ordentligt igen, äta nyttigt, och förhoppningsvis vara nöjd med min kropp och vikt i sommar. Jag och Rebecka är sjukt taggade för helgen, för då har vi lite busiga grejer på g. Hihi, top secret. Nejdå, men det kommer ju hända någonting iaf. Men nu ska jag plugga lite engelska klart, och sen gå och lägga mig. Ha det bra så länge människor!

Jag försöker finnas för dig så mycket som det bara går, hoppas du vet det älskling.

make it happen

Allt blir så jobbigt när jag tänker på dig. Jag vill bara att du ska förstå

melodifestival

Igår kväll var det ju Melodifestivalen. Salem al fakir, som jag, Lotta, Rebecka och Romina hade hoppats skulle vinna, vann inte. Så ja, det blev bara liiiite skrik här hemma haha. Två fräna bilder lyckades jag ladda upp ;)




bestisar

Yoyoyo, lyssnar på sophie zelmani och tänker.. och pluggar. Väldigt intressant. Nej men igår var jag med johanna, vi träffade några vänner och kom hem liiiite för sent. Sen idag GICK vi faktiskt till vällingby från henne. Och nu sitter jag hemma och väntar på att Rebecka ska höra av sig, vi ska nog ha chill kväll med film hos henne :)

En video på mina underbara vänner som jag, felicia och malin gjorde i torsdags. Älskar er mina underbara tjejer!

walking on sunshine

Heeej, jag lever jag lever. Jag suger på att blogga. Ehm, jag kom hem från Malin nyss, har varit där med felicia också sen halv ett idag, har tagit en massa kort, skrattat, och ätit ute ;) Riktigt jävla kul. Sen har vi gjort lite vänfilmer (?) Mycket fina vänner har man! Jag måste tvätta mig nu och fixa lite, för vi börjar tidigt imorrn. Så här får ni lite bilder från idag :)






så jävla snygg asså .. -.-

stereo love

Yo! Sitter här och försöker plugga no, men mamma ska kolla på vädret och halv åtta hos mig så hon kan inte hjälpa mig. Men jag varierar lite med facebook, tar lite kort med mina nya systemkamera, och pumpar musik. Idag efter skolan gick jag och Lotta hem till henne, efter ett evigt tjat om vem vi skulle gå till haha. Pluggade lite So och garvade som vi alltid gör ;) Sen har jag och mamma försökt beställa hem smycken från golddigger, vi skrev in allt man skulle och sen när vi precis skulle klicka hem allting så är det klart att internethelvetet slutar fungera :) Men jag har lärt mig att inte irritera mig på det för sånt händer mig all the time.

För alla er som smsar mig men inte får nåt svar; min Comviq har gått ut, fixar det ikväll.

Detta har varit min favoritlåt sen jag hörde den för första gången! Ha en bra fortsatt tisdag..
Har aldrig hört nåt bättre. I LOVE IT SO BAD

shutter island


Den här vill jag seeeeee!

kära vän





inte så fullt seriös






Godmorgon typ, är ju ledig idag så hittills har jag bara tagit det chill. Duschade precis och har fixat mig och ska snart gå till Centrum för att köpa ett par jeans och en parfym som jag vill ha.. Sen kanske jag ska till mamma. Vet inte riktigt än så länge. Det var det jag hade i huvudet just nu, cya

s


kommer du ihåg när det var vi två, kommer du ihåg vad vi lovade oss då?
Jag minns kommer aldrig glömma, jag kommer alltid finnas, jag kommer alltid drömma. Det var fint det vi hade, minns du oss? Har inte setts på ett tag men det är väl glömt förstås,

two sides

Mina föräldrar är ju skjilda, och för mig blir det som två olika liv. Det är det positiva jag kan se i att dom inte bor tillsammans. Eller ja, hela den grejen är positiv. Skulle inte vilja att dom var tillsammans i nuläget, för jag är nöjd med det som blivit efter deras skijlsmässa. Men som sagt så känns det som jag har två helt olika liv, på två helt olika ställen, och två helt olika familjer.



Familjen hos mamma, maria, mattias, johannes & jonathan.
Hos mamma är mitt liv ganska svensson aktigt. Villa i Hässelby, volvo bil, stor ordnad tomt, 3 katter & 2 kaniner. Går i skolan där väldigt nära, och lever som typ alla andra. Vi åker iväg på familjesaker ibland. Har alltid liv i huset, fast med lite bråk, ganska mycket av Jonathan och johannes. Alla har ett eget rum, på 3 olika våningar. Och jag lever väldigt normalt och härligt chill hos mami.
På helgerna där är jag med kompisar, sover över och har kompisar som sover hos mig. Det händer då och då att jag och mamma går på bio och äter för en kväll, och på somrarna åker vi till nåt landskap i sverige på semester. Det är iaf där allting händer.


Och sen var det pappa då, som bor i Upplandsväsby. En ganska så lång bit ifrån Hässelby, men thats life. Pappa, Shahla, Dennis & Nadja. Vi bor i en två vånings lägenhet och har flyttat runt asmånga gånger. Är inte här så ofta alls, det blir några gånger i veckan och typ varannan helg. På helgerna där går jag och Shahla till Centrum och kollar i alla affärer som finns, alltid utan pengar haha. Pappa är med i ett band som heter Denied, där han spelar trummor och är ibland och repar. Dennis och Nadja springer antingen runt och skriker,skrattar,retas, eller jag vet inte vad, eller så kollar dom på TV eller är ute med kompisar. Jag däremot brukar sitta här vid datorn eller plugga.

Jag har inte förklarat skillnaden mellan mamma & pappas boende. Men hos mamma är jag är skol/ ute tjej som bråkar om vardagliga saker mamma. Hos pappa är jag typ Ghettobarn, springer till kiosken och köper godis, leker i parken osv. Hände dock bara när jag bodde i Tensta och var mindre på somrarna. Men det kanske kommer igen. Who knows ;)

trodde det var sommar för en stund


nyinköpt


New yorker 89:-

KICKS 59:-

burry me


Är lite småsur just nu, får inte åka till nån kompis för pappa fyller år. Och den där jävla avatarfilmen lär jag ju aldrig få se, eller jo, jag kan ju alltid gå själv. Ingen kan tydligen göra något, eller jo, fast some people are with some other people. Fan vad jag är sur. Men det är väl pga .. annat också. vettefan,

turn time around

Hejfan! Min dag har varit helt okej nice faktiskt. Vid 12 åkte hela familjen in till stan för att pierca min navel. Om jag ska säga min personliga åsikt så gjorde det SKIT ont. Shahla, som höll mig i handen darrade mer än vad jag var nervös. När han stack in nålen sa jag nåt i stilen "oh my jävla fucking goood". Högt. Haha, men sen var det done! Och jag är happy.

Efter det fick vi skjuts till Tensta av papi, jag, Nadja & Shahla var på typ kalas/fest där med gamla bekanta. Mysigt och gott. Saknar verkligen tensta ibland.. Aja, sitter här nu vid datorn iaf som äntligen går i den takt det ska gå -.- hörs senare bebos



"jättebrabilder"

sommar rysningar..



Solens strålar brände min bara hud
jag låg stilla, precis som förut
Kände dess varsamma hands närmanden
välkommet och glatt
huden rös och jag bubblade av skratt

Aldrig förr känt sådan lycka
men jag kan inte röra dig, konstigt kan man tycka
låg stilla salig där i min ensamhet
varm och spirituellt fantastisk
du har återvänt för att göra mig het

Min älskare som återvänder varje år
den som plåstrar om vinterns sår
Utan dig är jag ensam
men nu är vi gemensam
Utan dig vore jag mörk och kall
Solen, min bundsförvant

Nu lever vi livet tillsammans igen
men bara tills höstens stenar återvänder
då kylan tränger in i min själ
vad bra, att vi hinner ta farväl
men du kommer åter
det vet jag.

















tuffa tider

Hello people! Sitter med min So här och ska renskriva, det måste vara klart ikväll eftersom jag ska till pappa imorrn och han har inte en funkande skrivare. Men, idag vaknade jag runt tolv, fixade mig och åkte till viktor. Vi kollade film och snacka lite, och jag kom hem för en stund sen. Nu sitter jag som sagt här med min So. Superfun! =)


hetisar.

.

jag måste bara säga att jag älskar mina högtalare.


summer mix

Shabbasho! Eller nåt. Jag sitter hemma ikväll, efter att ha spenderat alla andra dagar på lovet med olika vänner varje dag. Men nu sitter jag här med min supreme glass "strawberry cheesecake" glas & den är goooooood. Skriver lite på min SO också, det måste ju vara klart.. bajs. Ni får stå ut med dålig uppdatering under lovet nu, glömmer alltid bort så. Aja, ciao!


smexigt.

what's up

heeeeeeej! Nu har jag inte skrivit på aslänge, men jag ska fatta mig kort.

fredag: var med rebecka & Romina, fest, sen godis & chips. Askul kväll!


lördag: åkte till Sätra med malin, emmi och jenny & stod sålde. Sen sovde jag över med malin.


söndag: Sätra igen, sedan stan och senare Johanna, Alexandra & Matilda. sen fest.


idag: Just nu är jag med självaste gulleplutten Lotta! :)


Hm, en sammanfattning av det som hänt under lovet :) Bilder från gårdagens knaskväll kommer kanske upp senare! PÖSS


RSS 2.0