hej


Allt är knas

Okej asså igår fuckade allt ur. Råkade ha sex med typ 11 pers. Okej kanske inte 11 men typ 8-9 stycken. Aja, det började med att jag och lotta åkte köpte 7 paket cigg och 4 liter vodka i rinkeby, blev stalkade av en snubbe, han taffsade lite på mig men det gör inget vi drog därifrån direkt. Sen drog vi till lisa och styrde fest fastän hon inte ville men vi sket i det så vi drog dit typ 80 personer som bor här i närheten, dock blev det lite för mycket folk och nån smällde smällare i lisa morsas säng. knaaaz. Men ingen pallade bry sig om det, så det började brinna i sängen. Alla var för fulla så ingen kom ihåg nummret till brandkåren men jag mordhotade en snubbe med en fruktkniv så att han sprang till brandstationen i vällingby, brandmän kom efter typ en halvtimme men folk hade kissat på elden så att den spred sig ej, folk var ju för fulla för att minnas att man ska lägga på handdukar med tändvätska på elden för att släcka den. Eller visst gör man så :)? Brandmännen var iaf fett heeeta omg omg omg, så jag blev rätt horny, försökte då haffa lisas pojkvän eftersom att hon låg däckad i hennes grannes lägenhet, venne varför. Gick hur som helst bra med haffet, vi hade sex i hennes säng hihi. Fick dock lite ångest eftersom att dom är ju tillsammans. Men palla bry sig liksom, man gör ju misstag, hon kommer nog ändå inte få reda på det hoppas jag. Sedan gick det bara utför, hade sex med några snubbar, fett najz. Kom på en rolig grej man kunde göra, ANVÄNDA samma kondom med ett par killar efter varandra, fattar ni vad praktiskt? DÅ har jag liksom, samma kondom i mig bara :) NAAJS. Sen spårade allt ur lite grand, lisas pappa hade under kvällen kommit och lämnat ett par vodka flaskor, men sen mitt i allt kom han tillbaks och ville ha tillbaka dom, men vi hade druckit upp allt. OCh då fick han flipp och slog ner två snubbar, fast dom dog ej. Men hur som helst, det blev ingen big deal av det, han drog hem och vi fortsatte att festa loss (däcka) men det var ganska härligt, spydde dock två hela tio liters hinkar, REKOOORD. High score :) Hinner inte skriva om resten av skiten som hände, kan bara säga att jag högg av lottas stortå(sorry lotta) puss hejs hörs sen


hej på er

Tjenare, har inte mycket att säga mer än att vi igår var på tjejmiddag hos lisa och åt god mat osv. Sen drog jag alice och lotta till krille ett tag och sen drog jag hem till lisa. 'Blev inte sent alls, kom hem kanske 10 i ett och somnade direkt. ska på dans idag vad jag vet, orkar egentligen inte men men :)


fett fin ja va

vill ha sommar bre


tuddelluuu

Vet inte riktigt vad jag vill få ut av detta inlägg men har massa tankar i huvudet  som gör mig yr :) har kommit till en punkt här hemma där jag löser era problem. duuuuuuuu gör mig så sjukt irriterad, det är fan inte bara du som har rätt. du märker att han börjar säga emot mer och mer, och varje gång han gör det ler jag. fullgubbe? knappast, fullisar båda två i såfall. klart jag bryr mig, men det berör mig inte, har bara tröttnat

lyckad kväll asså

min dag hade jag planerat så här:

Att gå hem, äta en macka, göra kaffe, sätta på datan och sitta i köket och skriva klart fördjupningen, sen skriva klart so frågorna och plugga på dom. Sen skulle jag kolla lite på fb, sitta med familjen och äta middag och sen glo tv och känna mig nöjd med det jag gjort!

Men i stället blev dagen så här:

Jag gick hem, satte mig i köket och gjorde 3 mackor, 2 koppar kaffe och åt en apelsin, tog datan och logga direkt in på fb, efter det satte jag mig i soffan med datan och har suttit här tills nu, maten åt jag i soffan. Och son är lika orörd som innan :)

Ibland känner jag mig så himla bra.

gå ner i splitt?



Skulle nog inte banga på det där. Fan! jag som hade som mål över ett lov att lyckas gå ner i splitt när skolan började igen, men vet inte vad som hände med det. Shit fick värsta tagg kicken att träna till jag kan gå ner i splitt & spagat!! Good luck

bandy rockar fätt

Euw, jag är proppmätt! Lite sådär i efterhand FÖRSTÅR jag inte varför jag stoppade i mig 3 mackor, 2 koppar kaffe och en apelsin. Ska alltid äta mer än vad min "lilla" mage klarar. Aja, skämt och sido.. skoldagen har gått riktigt fort och har varit riktigt konstig, kollade ju på skol bandy dm hela förmiddagen, hade en kortare bild och sen bara no, och kändes som ungefär halva klassen inte var närvarande vilket gjorde det extra chill. Gick hem sjelv och började äta direkt och har slöat framför fb medans lotta är och gymmar i vby. Kan kännas bra och kan kännas dåligt, själv mår jag mest dåligt över det. Har inte gymmat på hur länge som helst eller tränat eller nånting i den fronten :( Ändring på det julia!!!!

Nu ska jag väl typ (trots min enoooorma orkar-inte-dör-hellre-känsla) fördjupa mig om självaste.. dumdumdumdum... President Roosevelt och hur samhället påverkades när han blev president. Woho. Hejdå.


från i helgen, med en av dom snällaste jag känner

ska ju bli ljushårig

.. om kanske en vecka eller så förhoppningsvis! Ungefär den här färgen ska jag sträva efter.. :) kan inte väntaaaa




sjuk

Idag är jag hemma eftersom det sjuka kom tillbaka.. inte bra. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, borde plugga men alla böcker är ju i skolan, så har något ångest. Ska nog hitta en händelse att fördjupa mig i i non, sen typ läsa.. sen kanske brodera, aa bara så ni vet.


peace on earth

Tjenare tjenare! Sitter i mitt ommöblerade rum och ska plugga lite musik eftersom vi har prov imorgon, hope it goes well. Vaknade upp med lotta och rebecka och har tagit det lugnt hela dagen.

Helgen har varit bra och mysig. Började med på fredagen att vi ganska sent åkte till nån tjej, ida typ i backlura där det var fest, men kunde inte direkt ta vara på¨det eftersom jag kände mig febrig och snorig som fan. Sen igår var några tjejer hos nicole på tjejmiddag, åt skitgod mat och efterrätt och kollade på film. Efter det drog vi till denise där det var en massa. Var skit trevligt, och roligt med trevliga människor!
Snart är det solsidan också!! måste plugga nu sista tio. Cya people.



eeey you?

Helloooooooooo, fuckad kväll men whaaaaaatever. Ska sova nu efter att jag lisa lotta och alice varit hos en brud i backlura med massa, var trevligt. SVINFUCKINGKALLT ute bara, är sjuk nu. Aja, vi höres. gooooooooonatt


en av fyra bilder som finns på min data. mycket fin

bra


goodbye

Känner att jag vill komma in i mitt bloggande igen nu när jag varit så frånvarande senaste tiden. Kan säga så mycket som att jag sitter hos lotta just nu, blir slagg här ikväll som vi brukar göra på torsdagar. Standard. Sitter och gör min förbannade tidslinje med 15 händelser. Jag är så jävla klantig, det står med stoooora siffror att sista händelsen man ska skriva om är år 1945, men jag skrev ingenting om andra världskriget utan skrev om 1939 som sista händelsen, så nu måste jag ta bort och skriva om.

Hör lotta i köket tjaffsar med sin mamma om nån stickning haha, låter lite roligt att höra på... Men nu ska jag fortsätta med so:n. Imorgon: fredag: partaj. Ciao


konsten att se framåt

Tjaaaaaaa på er, sitter och pluggar so.. skitkul. Men om jag ska vara ärlig så har jag inte gjort mycket alls, nästan ingenting, men jag orkar verkligen inte, veeeeeeeeerkligen inte skolan mer så jag ger upp. Imorgon har vi första nationella provet, svenska, läsförståelse. Måste typ vara det tråkigaste nationella provet vi kommer att ha, tom matte är "roligare" om man kan säga så ens haha. Aaaaaaaja whatever. ska göra lite till nu sen ska jag fan sova. Godnatt på er :)


maaazzi och jag


complicated, so complicated

-det har blivit en psykisk tyngd i kroppen



på pappas sida





hej sommar, kan du komma snart?

Tänka sig, jag bloggar faktiskt fortfarande.
Fick ryck mitt i när jag räknade matten att kolla min blogg som jag inte gjort på ett bra jävla tag. Sitter just nu i mitt mörka kök och tänker lite.. fick tidigare utbrott innan jag var på väg hem från skolan och sen när jag kom hem, men mamma kan vara bra, ibland, och göra en lugn igen! Skoldagen har också varit lugn, 3 lektioner sen hemgång och nu sitter jag och har räknat lite matte, och borde räkna mer.. (K) Är så jäääääävla taggad på Kungsberget på torsdag, så det ska jag tänka på nu. Ha det :)


RSS 2.0