oooooo

kära dagbok. jag är kåt i Albin haurdic hur ska ja göra? jag är ihop med Alice edman , fast jag tänder på Anton T , sötaste paret är Benke och blyckert, men nu ska jag gå och hångla med David wolk , hejdå!


Hahah fan vad tråkigt, såg på fb så testade. FAIL

you make me feel alive


I got so much love
For you darlin' and i,
I wanna let you know how I feel

And its true that I love you
And it's true your the only one and I do,
I adore you

vejjta

Hollllaaaa senorita, seg dag som fan och det är bara pga vädret.. ska plugga hemkunskap snart men först ska jag upp till mitt älskade piano och försöka spela mad world och silvia.


haha mupp varför kollar jag föör. älskar dig pöjk

just so you know

Ska snart till lotta och kolla på solsidan hela dan




orkar ni läsa?

Hm ... lite om igårkväll då. Klockan 6 på kvällen väcker lotta mig när jag sover i rebeckas säng, alla vi hade somnat hos henne sen tidigare. Jag hade tänkt lega kvar för en inne kväll men lotta behövde sällskap hem så vi två gick hem till mig och sen precis efter gick lotta hem. Jag satt faktiskt bara och glodde på mig själv i spegeln när jag kom hem och tänke "ska jag fixa mig eller inte?". Jag gjorde det till slut, för sitta hemma en lördag kväll vill jag inte göra. Så jag, lisa, lotta, rebecka, malin och johanna är hos lotta ett tag innan och taggar på en fest som skulle vara hos A, när vi kom dit var alla ute och gjorde ingenting, så man kan inte säga att det var mycket till fest. Så vi tjejer skulle dra och möta Arvin tror jag och då hade vi även mött upp bea, sophie och amanda, sen på vägen dit stötte vi på hampus,mange, linus och en till som jag inte kommer på namnet på. Vi följde med dom istället till en lokal och bastade och lyssna på musik. Haha, wierd. Efter det när gick vi ut och skulle röka vp kom en massa fler killar av nån anledning, men vi gick för några tjejer var uttråkade och otaggade. Till slut blev det bara jag och malin kan man säga för jag har ingen aning om vart dom andra bara försvann. Vi mötte johanna och adde och hade lite emotion talk med dom  och plötsligt var vi vid gulan där.. okej jag ska säga alla namnen, sophie, bea, amanda, malin, johanna, adde, markus, markus, joel, tobbe, dennis, alex, lucas, och denise. Tror att det var alla dom iaf. Men där pratade vi bara och jag frös som satan så tobbe och jonas följde mig en bit, sen var jag hemma. Komplicerad kväll och inte speciellt mycket drag, men lördag som lördag.

bbb

Okej, dryghet förstår jag. Men vart du nu tar vägen förstår jag INTE

kladdkaka

jag skulle träna, istället åt jag

kladdkaka

jag skulle träna, istället åt jag

vackraste låten som finns.


var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyer allting för mig. Va inte rädd.
Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar.
För här vill jag stanna. Se på oss nu. Livet är vårt.
Se du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker.
du betyder allt för mig. Va inte rädd.
Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig

bajs

Pete: pappa

pete säger:
hej

julia säger:
hej :)

pete säger:
grattis till din pojkvän men va försiktig

julia säger:
tack pappa :P jadå, han är jätte snäll

pete säger:
vi hörs om en stund ska bajsa :O

julia säger:
hahaha vafaan mysigt :P




Nu ska jag lägga mig, älskar att sova tidigt. Gudnatt på er


det är inte kul

Jag tänkte på en sak i skolan idag. Och det är hur jag har förändrats. Jag orkar inte prata med mina kompisar lika mycket, det är som att jag har tappat konditionen i munnen, jag ser typ allt negativt och jag har mycket svårare att skratta även fast jag tycker nåt är kul. Jag får ont i halsen när jag vill skratta. Jag orkar inte gå för det känns som benen tar emot, benen känns tunga. Det är som att nånting stoppar mig från att vara jag, det låter helt sjukt men det är på riktigt. Vad är det som händer?

fanfanfan

Har precis duschat och känner mig super fräsch. Jag var med robban idag hemma hos mig, som gick hem vid halv sju. Han och Rebecka följde med mig hem efter skolan men sen gick rebecka. Så ni vet. Ska nog lägga mig tidigt ikväll, plocka undan lite och sen läsa igenom NO:n ... Har redan fått 2 läxor, och det suger k*k :) Imorrn börjar vi åtta, jippiiiie + att vi har idrott som jag har insett är det tråkigaste i skolan. Nej men som sagt, godnatt typ.



i'll do whatever it takes





Jag blir tom på ord när jag tänker på dig, men det finns så mycket jag skulle kunna säga. Jag vill att du ska veta vad du betyder för mig och hur bra jag mår när jag är med dig. Det bästa jag vet är när du håller om mig, jag vill att tiden ska stanna där och att det förblir du & jag. Jag har aldrig saknat någon så mycket som jag kan sakna dig.. Jag älskar dig och jag vill verkligen att du ska veta det ♥

bombombombobm

Tjoooo idag har alla nior varit nånstans i Karlberg och gjort en typ.. hinderbana för militärer. Skittråkig och onödig dag. Nu sitter jag hemma och gör ingenting, lotta ska nog komma hit senare och lisa med, sen ska vi också träffa Alice, Simon, Micke och Robban för alla vi ska på bio. Mysiggggt :) OCH IMORRN ÄR MIN TJEJMIDDAG, JAG ÄR T TO THE AGGAD.


älskar dig min vän

klockan 10

Gororrrron, ska gå till skolan om en halvtimme ugnefär.. börjar klockan 10 och ska prata med min mentor i typ tio minuter. Det kändes så nödvändigt att gå upp imorse. Aja, är förövrigt jävligt trött och ful idag.. så det händer nog inte så mycket efter skolan, funderade på att åka och fixa gymkort :D Haha, nej men har inget mer att säga faktiskt.


haha sööööt. Saknar dig

"Jag är så rädd att förlora dig att jag inte vågar leva"

första dagen

Första dagen i skolan när man går i nian idag, kändes inte speciellt, bara extremt trist att skiten börjar igeeeeeeen. Aja, jag sitter iaf hos lottisen som jag anar man inte tycker är ovanligt. Jag är suger på glass och chokladbollar, hoppas lotta bjuder.


kaaaalllt


jag och min heta bästis

härlig

kallla vinter, snart kommer den igen...

Här hade jag rasta, förra sommarn..

3 osminkade girls

mmmm

Dagen hgar varit rätt kort,  vaknade upp med rebecka hos mig, jag duschade och efter ett tag kom Robban, Simon och Olle. Dom var här tills 5 ungefär, sen gick jag hem med rebecka till henne och slöa framför en film. Nu ska jag upp och dricka nånting. TAGGA för imorrn föresten, det är skola förfan.

känns som det är höst

Tanken var att storstäda rummet idag, har inte börjat än.. Ikväll hoppas jag på att det blir tjejerna. PUsssisiss


dagens...

... dröm?

Jag drömde att jag, Robban och Lotta gick till åkermyntan för vi skulle ha en picknick, så vi satte oss på en gräsplätt inne i Åkermyntan och typ åt. Sen började Lotta och Robban kittla varandra och så, sen satte sig Lotta på honom när han låg ner på rygg, och jag blev så jälva sur och avundsjuk. Haha.

...klädsel?

Vita mjukisbyxor och grå vringad tröja.

...tänkare?

Tänker på hur det är och kan bli, och vad folk tycker. Mer än så säger jag inte.


...må bra?

Lotta och Robban.

...låt?

Oldschool ;P


...Ring for sex?

Hugo Rosas, hahah.

...Se fram emot?

Se hur Simon ser ut I think.

...Döda mig?

tanken av att skolan börjar på osndagggggg, kuligt.'

Förövrigt en jävligt seg dag.






when you love someone ♥




for ya information

Är just nu nyvaken och jävligt ful. Blek i ansiktet, fläckig och halvt stängda ögon. Och idag sov jag till tolv, vilket är ganska sent förmig nu när jag har varit sjuk, för då har jag vaknat runt halv tio.. det jag vill få fram är att det kanske tyder på att jag börjar bli frisk? :D Har fortfarande ont i i halsen och såren börjar faktiskt gå bort nu, så det är bra.

Igår kväll var jag med Rebecka och Lisa, vi åkte till Johannelund och träffade Viktor, Mange, Hampus och hans tjej, sen kom två till. Det blev ganska fail då vattenpipan inte funkade, så vi tre tjejer gick efter ett tag. Sen på vägen hem stötte vi på ett gäng killar, kanske 7pers, och via dom raggade vi till oss en fest som kanske blir av ikväll, haha. Så det är vad som hände  igår kortfattat och vad som kanske kommer hända ikväll. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, vill nånstans men orkar inte fixa mig eller gå ut. Aja puss.


Henna tatuéring jag och jossan gjorde i stan i förrgår, lotta vad också med.

var med dom här tjejerna i stan

och dom, haha.

please make this last




familjen wittrin




hahahahahhahaha omg


crazy frog

Sitter hemma och är sjuk, inte kul alls. Men igår kom jag hem från en underbar vecka på långasand med världens bästa människa. Ska egentligen träffa rebecka idag men hon vägrar svara på sms! Bloggish senare


Bara för att jag är snyggast i stan.

hej

Har inte bloggat på apa länge men ett levnads tecken. Jag lever. Hinner inte skriva allt jag har gjort, mer än att lotta ska klippa mina toppar strax. Och ikväll blir det grillning på stranden med Liz och Carro. Pöööööööööööööösss

RSS 2.0