det här är sååå min stil!








vill... ha... :(

pasta sallad

Yooooooo people! Gissa vad jag gör? Jag äter pasta sallad. Det är det ända jag gör just nu, och bloggar såklart. Jag sover över hos lotta igår och idag har vi bara chillat och solat. Efter skolan kom Jakob till Lotta och vi kollade på "When a stranger call" alltid lika läskig!! Sen efter att ha solat lite till trallade jag hem till middagen. Och vad ska man göra nu? Jag vet inte! och det är det bästa med att inte ha några läxor :D

Seg på bilder just nu, men så är det när jag är hos mamma!


summer dress

Klicka för att visa Megabild!

Den här klänningen hittade jag.. kan man ha den på skolavslutningen? Hade också en tanke om att kanske klippa bort det svarta oh bara ha en rosa tubklänning? Gosh, ni får helt enkelt hjälpa mig, är den fin?!



you don't need to tell me

Sitter hos lotta just nu och ska sleepa over här... Hon testar hennes klänningar just nu och jag tänkte kika på klänningar på nätet nu :P ha det bra

men hej

wäääää snart åker kusinerna :/ Men jag ska åka till Lottaaaaa! Så det räddar min söndag från att bli en gråtandes.


självklart är alla bilder snea










hahah







so säxy


Bilder från idag och igår :D Fula


partajj

Okej, nu är det bestämt. Jag ska ha fest antingen om 2 veckor, någongång på sommarlovet eller när skolan har börjat. Help me! Ni som känner mig, när FAN passar det bäst? :O

http://heligvardag.files.wordpress.com/2009/12/champagneglas.jpg



genom månaderna..

Ett år sen





fjortispose?










förra sommaren









haha fyfan

krulligt hår?






jag tog näspercing



utan smink

























Okej, det DÄR tog lååång tid! Men det är ungefär 1 kort från varje album från varje månad. Många minnen kommer upp när jag kollar på korten av att bara veta att "juste, den tog jag dagen efter jag hade gjort.. och..." Såna känslor får jag. Men jag är glad att det är andra tider nu, förändringar skadar aldrig!

jag & shahlalalala




prinssess



Nya navel piercingen på! Är rätt nöjd med den faktiskt (:

kan inte sluta lyssna!!!!!!


the way that you look



Haha, igår när jag pratade i telefon med lottisen. Vi pratade i telefon SKIT länge och allt om ingenting (?) Jag älskar dej lotta, min bästavän :D <3

you don't know

Kusinerna är här just och kom för en stund sen. Det var kanske nån fest i upplandsväsby centrum haha, så vi kanske drar dit?





Haha gud jag ser ut som ett monster på första bilden Dx

go baby go baby go

jiha! Jag är hos min pappa nu. Kuligt. Det regnar och jag sitter vid datan, vad kan vara roligare än det en fredag kväll?! Hejdå


Nej, helst skulle jag vilja GO CRAZY ikväll. Men det får ske nån annan gång

cooler than me

Tjohopp! Kom hem för ett tag sen från Riddarn. Det var ju Trollbodaskolans dag idag så där var vi innan och kollade när ex. Jontan och Rille sjööööööng! *dör* Så jävla grymma! Och efter det så gick några till Riddarn som sagt ich åt pizza, grillade sniglar.... och hade kul :D










grymass

mördare -.- I feel for you sniglar!

Tack lottapotta för bilderna :)  Nu ska jag sova, godnattis!

just a thought


Jag vet att du har det så jävla jobbigt. Jag vet bara när jag ser dig gå in genom dörren, du blir en annan person. Men du gör allt för att inte visa det för mig. Det sägs att alkohol bedövar det som gör ont inom dig, är det så? Är det därför du dricker? Jag säger till dig, men du vill inte inse att du snart tar sönder dig på riktigt. Allt du går igenom, som fortfarande finns inom dig, som ingen ser, gör dig till den du är, den där aggresiva som alltid döljer den olyckliga du. Du kanske framstår som den gladaste och skönaste personen, men jag kan se att det inte är så.. och ja, jag är bara 14 år, jag kan inte hjälpa dig hur mycket jag än vill. Alla klagar på dig, ingen inser hur dåligt du mår, ingen inser dina pengar problem, dina familje problem, dina vänner som sviker dig. Jag träffar dig inte heller längre känns det som, är det nånting nytt du döljer?.. Tårar rinner för dig pappa, och jag älskar dig.

I'm a fatso

Japp! Just nu sitter jag hemma ensam med mina brorsor och äter chokladbollar och glass, gott..dåligt. Jo jag får grov ångest, men vem fan kan motstå chokladbollar? Not me. Efter skolan åkte jag till Vällingby med Felicia och kollade på en massa kläder och skor, stötte även på Alice, Ida och Johanna där, sötungar! Haha, jag och Felicia åt iaf på Mc Donald och snackade ut som fan, sen Iceslush, yuuuummmiii! :D Fan vad tjockt det blev idag :/ Men jag sprang faktiskt slingan, och det var p l å g s a m t. Säger inget mer.

Och ikväll har jag faktiskt ingenting att göra, inga läxor, ingenting, sååå jävla skönt! :) Så vad ska jag göra nu?  Don't know. Hahaha spela lite piano kanske inte skadar.

Och klänning till avslutningen börjar närma sig nu, och jag har hittat 2 olika på Gina, den ena är skitsnygg men alla kommer nog ha den, sen en annan, men kedjan var sönder på storlek 34 & 36 -.- så.. Menmen, det löser nog sig ;)


Haha glada? Felicia & jag, älskar dig!

töntigt inlägg

Heejheej! Jag ligger i Lottas säng och myser,.. thihi, neej men vi kollar på norska hollywood fruar :S saaajk. Idag var det brännboll med skolan oh korv med bröd, hahaha "här vare kooorv" HAHA. Vissa fattar. MIN CYKEL BLEV TYP SNODD!! :( Sen gick jag och lotta hem till mig och solade ;) Efter det vandrade vi runt som fan i Vby och jag köpte grejjer!!! Vi tränade core också, så jävla bra av oss. Men här kommer lite bilder från idag.






nya saker. ett par fejk rayban från ginatricot, mascara från kicks och en sjukt snygg navelpercing från ur&penn :D nööööjd!!!

nu ska jag och lotta sova. hörs imorgon puss!

i'm so fucking bad

FÖRLÅT ALLLA ATT JAG INTE HAR BLOGGAT, I VECKAN BLIR DET COMEBACK!

älskar

minns du?


spanish

Wow, nu har jag inte bloggat på ett tag. Jag vill byta header, då kanske det går bättre? Aja, jag ska plugga spanska nu.. kuligt. Ni har säkert läst på nåns annan blogg vad som hänt under helgen, av mig får ni bara lite bilder. pössen.








bildäääär

Igår kväll var vi i Riddersvik och hade väl en rätt lyckad kväll. Och jag körde moppe för första gången :$





haha random.

min lilla pingla


hahahah





jag älskar dig syrran



kära du

Underbart med sol, säger bara det!






idag.

i don't wanna love you


run

Shitapomfrita!! Har varit på vattengympa med lottisen, awsome :D Vi badade innan, fritt asså, hahaha det var aasnice! Nu vet jag inte vad jag ska göra, har redan pluggat matte.. skiter i hur det går på provet imorrn, engelska böckerna glömde jag i skolan. Så jag kanske ska lägga mig och läsa? ligger ändå så jävla efter... -.- aja, pöss på er!


Här var det snö ;)

this is why i call it love


Hahaha grym låt. Nu kör vi!














by klaralee

bild från igår.

Och jag ser ut som en fjorre

Det var vi tjejer som var på väg till Bromma, och mötte emmi jenny och malin på bussen. Men när vi var i vby vände vi hemmåt (vi tjejer på bilden) och gick hem till mig och fekkade .Ogge, sebbe, alex, simon och nån mer kom också. Sen drog vi ut, och sen till ogge. Och lisa sov hos mig. Gud vad kortfattat, men nu vet ni!

no boundaries


What if my chances were already gone
I started believing that I could be wrong
But you gave me one good reason
To fight and never walk away
So here I am still holding on

let's drink it, let's do it

Nu blir det städning + plugg!


och som vanligt är jag sjukt taggad på helt fel dag.

dum da dum

Tjohejsan! Vad händish för tillfället? Jo, jag väntar på Klara och Sophie, sen kommer rebecka också. Vi ska på den där undergroundsaken och kolla vad det är bara, haha. Inte taggad alls.

Men igår började kvällen med att jag var med lotta, frida, julia och asja hos mig, sen gick vi till Allmäna där en del var. Lite senare kom också rebecka, och då när hon kom så var det typ nån fest i Söderberga, så vi började vandra ditåt. Men allting blev knas så det blev inget. Rebecka och Jojje sov hos mig och ganska tidigt på morgonen blev jag ensam hemma. Jag har varit hos mormor och morfar, men nu är jag ensam hemma. Det hade jag redan sagt -.- Men aa, nu ska jag försöka få upp lite humör hr, känner mig så seg!


hm, bildbrist. Säfsen

den här, är min<33333333


what is love?

Vilken var den senaste låt du hörde? what is love- Swan lee <3
Vem kramade dig senast? Maaaalish!
Vilken färg har din mobil? sliver & svart
Vilken färg har du nu på dina trosor? Vita..
Vad gör du just nu? bloggar och lyssnar på what is love ;P
Vad borde du göra just nu? ingenting :)
Vad var det senaste du åt? Kladdkaka :(
Vad använder du för skor just nu? Vita älsklingsballerinorna
Vilka bloggar har du besökt idag? Mina polares
Vad längtar du efter? min älskling lusse :/ <3
Vilken grundskola/gymnasie går du i? Hässelby villastan!
Är dina föräldrar skilda? Yesboxen
Är du kär just nu? Faktiskt inte, och det är shönt.
Vill du ha någon just nu? Jo tack gärna,
Saknar du någon? yes, som fan
Vad skulle du helst ta med dig till en öde ö? en kompis och mobilen ;)
Tycker du den här listan är rolig? Inte så värst, den funkar..
Önskar du att det här var sista frågan? nej -.-
Hur långt tid tog det för dig att göra den här listan? men fuck you

jag har numera en syster






och han, nej, jag menar hon.. heter nu mera johanna.

sista slaget från ditt hjärta..





..pussade jag dig på pannan. jag älskar dig :(


i will miss you :'(

min favorit katt

obeskrivlig familjekärlek












gettin over you

Klockan är halv två och jag är hos pappa, typ första gången på några månader. Det är lördag och jag är som vanligt taggad när jag vet att jag inte kan gå ut, så jävla fuckat. Så nej jag är inte speciellt glad just nu, även fast jag har saknat alla här. I min ensamhet framför datan så pluggar jag för min SO redovisning. Det är lite spänt faktiskt, men hittills känns det rätt bra.

Men igår, Valborg.. Det började med att jag och Rebecka bussluffade oss runt och fixade stuff tills kvällen, sen kom hon till mig senare på kvällen, ordnade drinkar och taggade till. Sen gick vi till slut ut och mötte våra kompisar på 5 knop, det var väl lite småkul (det regnade ju förfan!) hur kommer det sig? varför ska det ALLTID regna på skolavslutningar, valborg och midsommarafton?! Surt! Aja, det var lite crazy där så vi följde med malin och hennes kompisar till nån axel som hade fest. Vi hann vara där ett tag och snacka med folk som gick i vår skola förut, men sen kom polisen så då var festen over i stort sätt. Och det var min Valborg kortfattat och tråkigt skrivet :)


naaaah hittade den här på min farmor haha! söt!


den här taggade vi till igår, fan för ikväll -.-

RSS 2.0