yeah yeah whatever

Daaamn vad dålig jag är på att blogga. Suger. men blir samtidigt fett otaggad när man har såhääääääär lite läsare hahah. Lägger snabbt in lite bilder från helgen innan jag lägger mig i sängen. pusss






okej orkade inte med än 3




click

Tjoooooo bitches. nej men hej :) Har inte mycket att säga vid det är laget, men ska snart åka till gamla stan med klassen och gå på typ museum, efter det ska jag och lotta köra core. aa bara så ni vet. hejdåå


älskar dig

bara skoja men ja längtar efter dig
ja mår bra när du är hos mig även om kanske inte gör något speciellt

Det är vid såna där tillfällen man märker att man behövs hos någon. Önskar att saker och ting var lättare

min lilla bebis


Nu syns magen, äntligen ett livtecken på min baby. Inte långt kvar till jag får reda på könet! Spännande...

banana pancakes

Godmorgon, eller förmiddag typ :) Vaknade upp hos lotta för en timme eller så. Igår tog vi det bara lugnt hemma hos alice med även rebecka, axel, simon och jocke och kollade film o snackade. Nu strax ska vi till Mikael Elias öppet hus och ckecka ut hur det är där lite ;)  är fortfarande orolig över vilka val jag ska ta... Aja, ikväll blire fest tror jag, eller ja det blir det haha. Hörs senare, puss :)


kola vilken snyg ven ja har, ingen nyhet direkt men iaf

tagga inför skolan

Nu tänkte jag typ gå och lägga mig. Först borsta tänderna sen krypa ner i sängen, ringa lisa och läsa lite :) godnatt på er!



nu hittade jag sladden







haha fett fula bilder men skitsnygga till rätt tröja osv.




day before hell

Hej hopp! Sitter och lyssnar på Bob Marley "don't worry about a thing cause every little thing's gonna be allright" ni vet jag skulle ju inte tyngas ner över skolan och annar skit och inte ha söndags ångest som lotta påminde mig om hehe. Men har faktiskt gjort något av dagen. Var i vby med alice och rebecka och fikade på wayne's tills vi höll på att spy, sen köpte vi lite småsaker. Har fotat det jag köpte med som vanligt hittar jag inte överföringssladden (y) Nu ska jag duscha, sedan sätta på det äldsta avsnittet av vänner och brodera min lilla nalle puh! hihi sött. Tjarråååå



jag och alice igår när vi schtekte

kan kattjäveln vara tyst

Jag känner en sån ångest som jag har på söndagar. Får panik över allting just nu, medans jag sitter och broderar ensam i mitt hus. Ligger efter som fan i syslöjden så har jävligt mycket ångest. Ingen i närheten vill vara med mig heller... buhuu. Uuuush skolan börjar snart också, kan inte bli bättre än nu.


jag vill ju vara glaad

true story


sanna meningarna

Bakfull redan fredag
Kvinnomisshandel solariebrännna
Barnen nersjunkna i tv-soffor
Tonårsgraviditet
Ångesten ingen vet
Vill alltid vara kvar i fyllan
Manikyr permanenta håret
Spyr utav dagen-efter-piller
Skvaller o hänt i veckan
Grannen hembränt o bläckan
Fyllebråk på mc donalds
Gå hem o bli rånad ungefär en gång månan
Lönehelg försök o svälj

zuuup?

Sorry om bloggen varit död på sistonde, men har varit upptagen på senaste
.

saker jag ska göra

 

Att sätta nyårslöften är sååååå inte min grej alls. Men vill vara som alla andra, not, och skaffa nyårslöften, eller mera som mål. Kollade på Victoria's Secret Show idag hemma hos lisa. Jag erkänner, jag tog åt mig av deras kroppar, blev till och med sugen på att bli model, hahah. jag som modell hahaha neej. Men herregud att bli sådär smal och få en sån där fin kropp som dom har kaaan man faktiskt försöka få, det är ju inte helt omöjligt. Sen är det andra saker jag vill ändra på mig. Så... dumdumdumdum.. mina mål (ska försöka, kommer inte hålla) och saker jag ska göra framöver är:

- Gymma minst 2 gånger i veckan. (typ allas mål att träna men wea) sätta upp schema för hur jag ska träna.
- Inte äta onyttigt på alls, endast på lördagar. Endast.
- Träna större rumpa, större bröst, plattare mage, starkare armar, bättre kondis
- Sluta röka, max 1 på helger.
- Sakta men säkert få ljusare hår..
- Ta hand om mitt hår mer
- Ta listerin varje gång jag borstat tänderna
- Få bättre hy, spendera massa pengar på medel
- Bli en bättre människa, bara jag som vet vad jag menar med det
- Få bättre förhållande med min mamma
- Göra mer spontana saker, ta livet som det kommer
- Inte ha söndags ångest, göra nåt med dagen istället.
- Pojkvän.
- Aldrig tyngas ner av skolan och annat skit, bara tänka att det kommer bättre dagar.





brat brat stek stek

HEjhopp godmogron

när något försvinner, nej det går inte

Kollade på det regnar köttbullar för ett tag sen haha, bra film föresten. I slutet när dom trodde Flink vad död fick jag tårar i ögonen, av den filmen? seriöst jag gråter över allting. Jag är så jävla känslig haha. Men det är när det kommer till det där med att säga hejdå, när någonting lixom försvinner. Jag klarar inte av sånt.. eller asså fast vem gör det egentligen?
Det är mest att jag har extra svårt för sånt eftersom jag börjar gråta när man trampar på en snigel, och man ser hur det samlas sniglar runt om den döda för att dom sörjer haha :( tycker det är så hemskt. Andra jobbiga stunder är när farmor och farfar åker hem, när man ser bilen åka iväg och sen att deras skuggor av händer vinkar från bilen, då får jag tårar i ögonen, för dom åker lixom ifrån mig. Haha. Har inte varit med om att någon jag känner har dött än, som tur är. Har bara drömt flera gånger att mamma eller pappa dör, och jag vaknar svettig med en klump i magen och tårar i ögonen.

Den jobbigaste stunden i mitt liv hittills var faktiskt när robban gjorde slut, inte så konstigt eftersom det handlar om kärlek. Men det var en sån där period i livet där jag fick för mig att jag inte klarade mig utan honom. Fick anstränga mig hela tiden att inte gråta, men ändå plågade jag mig med att kolla på bilder på oss och lyssna på låtar som påminner om oss. För han försvann ju lixom kan man säga, han dog inte men han försvann ifrån mig. Men kolla vem som fortfarande lever? Jo jag :)
Det är när man tänker på minnen som det är jobbigt när det gäller allt. Jag får klump i magen och typ livsångest när jag till exempel tänker tillbaka på när jag bodde i bromma,hur mitt liv såg ut då och så. Usch när någon i min närhet dör vet jag inte vad jag gör, är rädd för att jag ska göra nåt jag inte borde då. Men jag ska vara glad så länge det går. It's just a question of time.

just saying


Fasen vad snyggt

det som ej kom upp











vill se ut som förut

Tänkte bli ljusbrunhårig igen. Kommer dock inte färga nu för då måste jag göra det i omgångar och det orkar jag inte, men mitt mål är defenitivt att få ljusare hår. Liiiite ljusare än på bilden helst. Trivs inte i mitt mörka hår och mina ögonbryn, har ju slutat fylla i dom så jävla mycket, men det mörka håret är lixom inte som jag ser mig. Som i somras, det är så jag vill se ut.


hahahaha det här är bara så bra



VAD SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT OMG JAG DÖR

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHHA

mysigt nyår!


















tankeställare

Inte visste jag när jag gick i sexan att nästa år skulle jag börja gå ut, smaka dricka, testa att röka, och gå på såkallade fester. Och inte fan visste jag att jag i åttan skulle gå ut varje helg, dricka för att det var kul, börja röka, och gå på fester och krök. Ingenting kan man veta i förväg. Allt har sin historia uppåt.
Det börjar med att man skaffar en ny vän eller har en vän, den vännen känner dom här och dom där, och man själv får kontakter med dom som vill ha med oss ut, dom som säger att "här är numret till han som kan fixa vodka", och "i den där butiken kan man köpa cigg fett lätt, och frågar dom hur gammal du är så säger du att du är sjutton och fyller arton om en vecka". Det jag vet är att jag har förändrats under tiden allt i sin tid skett, man får en annan syn på sig själv, man får bättre självförtroende för man vet att det är så här ungdomar gör, dom GÅR ut på helgerna, dom FESTAR faktiskt vid varje tillfälle som går, och dom röker faktiskt för att det ÄR gott, eller för att bli full, eller bara för att man blir bjuden på en cigg och tänker "aja why not".

Vad ingen jävla förälder tänker på är att det finns en anledning till att man gör saker som dom inte vill. Och vadå "ni är för unga för att göra det här"? Ålder är enligt mig verkligen bara en siffra, för igen, man förändras, mognas, får mer medvetenhet som saker, men grejen är att föräldrarna inte har sett den här historian. Dom vet ingenting om hur man blev som man blev och varför man gör som man gör.
Jag har kommit till en punkt där jag är nära på att sluta bry mig om vad jag gör, för jag vet hur det fungerar när dom kommer på mig med saker, det har hänt så många gånger nu. Mina föräldrar får tycka det dom tycker, för i slutändan är det bara en själv som vet varför man har blivit som man blivit och varför man gör det man gör. Blir ni arga för vad vi gör eller för att ni bryr er? Ibland börjar man fan undra.





RSS 2.0