slutar igen

Jag vet inte om, men jag känner att jag nog vill sluta blogga. Jag glömmer ändå alltid bort och har inget att skriva om, so I think I say goodbye!

saturday night

wääää jag suger på att skriva , men here I am. Igår hade jag skitkul med en massa kompisar, ska lägga ut bilder på måndag för jag kan inte göra det på den här ;) dagen ska spenderas av pluggplugg. Rolig söndag I know.

man kan itne öppna bilder, fkkkkkkkkkking blogg

bikbok

har fått en ny tröja från bikbok som var jätte söt & fin av Shahla


inte så bra bild , menmen ..

shut it down

Heeeeeeeeeeeeeej, bloggen. Idag börjar jag tio i tio. Najs? joda men jag fick ändå gå upp sex eftersom jag är hos pappa. Det brukar bli så då. Hemma hos mamma har jag iaf hunnit  duscha och fixa mig. Vi ska spela Volleyboll (stavning=?) turnering hela dan idag med alla åttorna,, ´jag vet inte jag ser fram emot det men det är defenetivt bättre än lektioner, tror jag. Haha aja, men jag ska .. typ inte göra nånting nu , vet inte vad jag ska göra, för jag är klar nu och  jag ska gå om 1 timma. Åååååh segt ..

nice låt!


stop this train

Hejhej, är bara hemma just nu.. skulle träffa johanna i vällingby men det blev lite privata/ hemliga knasproblem (?) haha.  Så jag ska nog bara sitta hemma och försöka plugga tills DH börjar! ;D yeah har längat gaaalet mycket. Efter halvdagen i skolan idag så gick tjejorna utom alice hem till Lotta och vi bakade scones och pluggade en hel del till Kemiprovet imorrn, skitssvårt. tyvär. Men som jag alltid tänker så kommer det ju vara över någon gång, och man känner en sån lättnad när man skrivit sista punkten,. hehe. Nu måste jag kolla igenom No:n igen, hare!


godnatt..

nu ska jag krypa tills sängs och läsa min klassiker, sen ska jag upp tidigt för att hinna med omprovet imorrn kl. 8.. Duktigt, va? Nej det är fan inte duktigt, åååh aja ska sluta skriva nu, får bara damp på mig själv. Godnatt :/


jag och malin i somras. Big miss, big love.<3


nya oäkta uggs but i dont't give a shit


välkomna till mina fötter!


I'm bad who's bad

Hey! Det är måndag.. hm, inte roligt. Jag har haft matteprov som var svårast ever, kommer max ha 1 rätt & då är jag helt seriös. Sen har jag haft utvecklingssamtal som var helt okej. Jag har så fucking mycket plugg bara .. skitjobbigt .. NO prov på onsdag som jag inte kan ett skit på, imorrn omprov i SO och gaaaaaah massor läxor också!  Jag orkar verkligen inte. Men det är något man måste, i know.
Efter jag varit i Backlura ska jag en jättesnabbis upp till Vällingby och köpa nya fast likadana uggs i samma färg och allt. Mina är gamla, trasiga och typ gråa när dom egentligen ska vara beiga.
Har inte mycket mer att säga för tillfället, puss!


oyeah? -.-

vill jag ha den här?


det som en gång var

Varje gång jag såg dej blev jag alltid lika glad, jag önskar att du fick mej känna så varenda dag, snälla ge mej chansen som du vet att jag är värd, jag har en dröm i mitt huvud, och det slutar ej såhär, jag ber dej om en sak men förstår om det är svårt, men förstör inte det som en gång varit vårt, det var en kort period, men det betydde ändå, och nu ger jag dej tid utan att veta hur det går, vet du hur stolt jag var när vi höll handen tillsammans, det var du och jag fast det kunde vart nån annan, jag blev lyckligast i världen varje gång jag såg dej le, nu tappade vi allt fan alla vet hur det e, att ge av sej själv, fast man ändå vet hur det blir, man fejkar sin lycka och sen skiter man i det, men med dej var allt på riktigt, ingenting var fel förutom att jag inte dög och blev sårad en del.

old pics

Nu har jag precis klivit ur duschen. Fan vad "smutsig" jag var, om man kan säga så? Hah, well .. nu ska jag nog kika igenom lite No & Matte -.- kommer inte hända men iaf.

I brist på nya bilder passar jag på att lägga ut gamla bilder :)

Jag och lillbrorsan som nyfödd.

haha uschibusch. I typ 5an när jag och emilia gjorde en låt. var killig då som ni kanske ser.

jag och mamma. Hon se bara liite besvärad ut..



haha jag josefin och johannes.

jag och linn som små, shit asså!

Nej nu får det räcka. Cia


bajsdrama

Jag vet att många inte gillar den här stilen, men jag förlåt att jag inte bloggat så ofta, min blogg känns verkligen skittrist .. men iaf nu skriver jag iaf, jag sitter vid datan hemme hos Sofia med Rebecka och kom hemför ett tag sen. haha, asså vi har typ bajsdrama här, det är bajs fläckar överallt , på våra fötter (?) hahah vi har garvat en del! Aja, nu ska vi fortsätta leta efter vart bajset kommer ifrån ;p


så sjuuukt söt bild på sofia!


hon sitter på toaletten om ni inte får fram det(?)


matematik

Tjääna, sitter med min bärbara i köket och har kollat igenom en del av matten till matteprovet imorrn, har lite kvar. Idag hade vi svenska prov, det gick skitbra.. men ska inte säga eller hoppas för mycket eftersom det hur mycket jag än tycker det går bra, så blir det helt fail. Tex IG. Efter skolan åkte jag till Vällingby och åt onyttigheter med johanna och snackade massa mongo saker som vi brukar haha. Vi brukar prata om saker som knappt vi själva förstår ;P Men jag borde fortsätta med plugget nu! höres


senaste modet, I think?




Har ju letat efter skor lite hit och dit .. sökte på google m.m. Det finns hur mycket skor som helst!..
Men jag bestämde mig för att ni ska få välja ut ett par av mina 4 favoriter. Go on bitches!


förflutet

Jag saknar en sorg, jävla massa minnen
Det finns något inom mig som aldrig någonsin försvinner
En obeskrivlig känsla, både kärlek och hat
Jag gjorde allting, men jag fick ingenting tillbaks
Nu känns det som om livet börjar gå I samma spår
Saknar livet som vi hade men nu börjar jag förstå
Det kommer aldrig tillbaks, måste glömma det som var
Du har förändrat dig så mycket, du är inte den du var
Du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler
Men va fan ska jag göra, jag bara fejkar mer och mer
Jag säger att jag glömt de, jo att allt e helt okej
Men fuck it, hur ska jag nånsin glömma dig
Det var du och ja för alltid, det var så de skulle va
Det var bara med dig som jag kunde må bra
Men nu är det försent, jag har förlorat allt de bra
Det enda jag har kvar är tomma ord som du sa

Det var mycket som gick fel och jag ångarar allt jag sagt
Men att trigga mig så där var väl ändå lite elakt
Jag saknar dig så mycket. har du glömt allting du sa
Det kommer alltid vara vi, alltid bara du och jag


snabbis

Dagen har sett ut så här; skolan, lotta, plugg, hem, mat, data. Trevligt va? Jodå det funkar helt perfekt.
Jag har övat på svenskan tills imorrn som en galning tror jag, prov imorrn ju. Jag tro faktiskt det kommer gå bra på detta prov, jag har bestämt mig för att förvåna mig själv! Sen är det ju matte provet tills torsdag också, och engelska tills imorrn .. attans. Nu måste jag plugga. Pusshej ;)


Min älskling och min glädje spridare. Du gör min dag & jag älskar dig. <3


'

 


7 veckor till Jullov

Tjatja!, har inte gjrot annat än ätit sen jag kom hem. Ska om 50 minuter till Backlura sen hem för att plugga som en galning (hoppas jag) det är ju trots allt Julia wittrin vi pratar om.  Idag insåg jag fakiskt att, det ÄR höst. När jag kom ut från skolans dörr var det ju fan redan lika mörkt som klockan 7 på kvällen? Mh, inte kul alls. Fast ändå rätt mysigt med mörker & lov :) Kyss

mittbena, användas nån gång?


lmfao

Hej, den här dagen har jag och lotta verkligen inte gjort någontign förutom att kolla på TV & äta- inte tjock nej. Vi vaknade runt 1 tiden och sen dess har vi verkligen segat. Gårkvällen var helt okej, var ju hemma hos Alex och typ gjorde ingenting. Men det var trevligare än att vara ute och frysa som fan. Jag antar att Lotta ska hem snart, tyvär.. Sista dagen med henne om man tänker på att vi varit med varandra i princip varenda dag under lovet! Menmen, kvällen kommer väl bestå av plugg till SV provet -.seeeegt, men vad ska man göra.? Puss



RSS 2.0