should i?





Har bara tagit mascara på överfransarna hehe, har aldrig gjort bara det förut. Det gör faktiskt jävligt stor skillnad på ögonen, men ikväll blir det nog på båda. Frågan är bara om det ens var snyggt. Ser lite trött ut tycker jag.

måste vara den fulaste bild jag sett



Hm, nyår imorrn då. Stor dag typ. Vet inte vad jag ska ha på mig än så man kan ju säga att jag har panik. Och ingen nyårskyss blir det väl heller.. kanske får ragga upp nån under kvällen som stöd? jo det låter bra haha.  Men min morgon dag ser ut så här (förhoppningsvis) :

- Åka till vby halv ett & mötta lotta
- Sola solarium
- köpa lösnaglar
- köpa klänning till kvällen??
- Hem och duscha
- Städa rummet
- Ringa Lisa och Rebecka, planera vart vi ska fixa oss.
- Börja fixa oss
- Astrakan
- Hem till lotta på nyårsmiddag
- Fiesta!!!!!!!!! :D



don't care if not serious

Anonym om to be alone with you: tja vart har du köpt den här skjortan som du har på dig? måste veta! http://tjalottaa.blogg.se/2010/december/julias-place.html#comment

PUSSS

Den är köpt på rean på Bikbok, finns nog dock bara i 44 osv kvar :)

to be alone with you


http://andiwalkalone.files.wordpress.com/2010/06/heart-broken-love.jpg
Den största ensamheten är att inte finnas i någons tankar

allting på rea






okej man ser typ ingenting, men den är jättefin!

Första gången jag hittar liiiite småsaker på rean. Det är ju alltid st. 44 eller XXXL kvar på reor.. men idag hittade jag två finfina tröjor, en mascara och ett par knästrumpor! :)

:)






club penguin

Godmorgon på eeeeeeeer! Vaknade upp av fetaste mensverken. Alltid lika mys med mens. Ikväll kommer farmor & farfar hit, och innan dess tänkte jag fixa mig och faktiskt GÅ ner till centrum.. ja vi får se hur det blir med det där att gå ;) Så nu ska jag tvätta mig och sminka mig, ta mig en macka och vandra ner till centrum - och nu fan ska jag hitta nya kläder!!

ungefär så här känner jag idag.


sommar 2011







Asså dregel... nån av dom här skaaaaa jag ha i sommar :O

måste bara säga

photo

Att Lidls cola är den godaste colan som finns :)
Föresten, varför har jag fått för mig att cola hjälper mot mensvärk...?

looking goood

Nu är man hos pappa igen efter hundra hår, och det är skönt ska jag säga :) Mamma och jag missförstår varandra hela jävla tiden så vi aldrig kan ha en normal konversation. Jag får utbrott och vill bara slå ner henne, rent sagt. Men istället går jag till toalettet och gråter ut ilskan medans jag klämmer sönder handduken, för hade jag slagit henne hade jag ju fått utegångsförbud också :D Så ja, klarar inte av mamma just nu. Vad händer ikväll då annars? Jo det är feeeeetaste fekken (hemmakvällen) hos min granne Linda (pappa), kommer typ 69(bara vara jag) pers!! Så nu äre bara att tagga(sova)



jag just nu riktigt ful :D

it's a hairy thing

F a n vad jag hatar mitt tunna, korta, slitna, volymlösa hår. Vad ska jag göra med det?!



hmm en tankestälalre

gymmet

Tjoooooooooo :D Josefin sov hos mig inatt, igår var vi bara inne och chillade och snackade och hade oss. Om en halvtimme eller så, ska jag möta upp Malin och Lotta så ska vi till gymmet. Och vad som händer ikväll får vi se..



Kolla vad fiin. Hon tycker den är skitful på nåt sätt

haha oförberedd bild med ball blev den

tråkigt

Idag ska jag träffa Josefin som jag inte träffat sen i somras tror jag. Vet inte riktigt vad vi ska göra, köpa lite saker, kanske fika sen dra hem till nån. Igår kväll skulle Alice, Klara, Sophie, Lotta och jag hem till Simon där också albin och en annan simon skulle va, men det blev så pass sent att vi drog hem eftersom jag måste vara hemma tolv nu (y) Men vi hade skitkul vi tjejer ute i kylan i en och en halvtimma!


fin

nu ska man vara glad


god jul!

Wohoooooo julafton idag. Har fått en platt/locktång än så länge haha, fick damp när det bara blev rakt, men jag får väl ta min tid och lära mig hur man gör. Om en timme kommer alla gäster sen är det frid och fröjd. Typ. Nej men goood jul alla :D




<33


DAGENS OUTFIT !!!!!!!!!!!!!!!

nu: film

Har gjort om mitt rum- igen. Ser mycket större ut och jag sover inte vid den iskalla väggen så nu kommer jag inte frysa när jag sover (y)




"super bra" bilder

fina tjejor





lite skit

Igår tror jag det är exakt ett år sen jag, bea och kristina åkte till kista och köpte presenter och sen solade på islandstorget eller nåt sånt.. Det var jävligt länge sen. Jag vet att mycket har hänt på ett år men kan inte riktigt komma på vad bara så där. Jag var inte "ute" lika mycket då, var på fester osv. Jag tror jag och lotta var väldigt nära under den tiden. Man var ute på oxtungan med folket i skolan, rökte även fast det inte var gott, drack och betedde sig som en fjortis, iaf jag. Jag hade oranget blondt hår då minns jag, då jag försökte bli blond, och jag minns hur dåligt skälvförtroende jag hade. Gud vad jag kände mig ful utan löshår också. Men visst hade jag folk hemma hos mig då.. hm, jo det hade jag en gång, och det blev lite för mycket minns jag eftersom hela skolan stod på min uppfart helt plötsligt och ville komma in, haha. Sen lite senare.. eller samma månad hade jag den där "mini" festen som från början skulle vara en fest, men mamma ringde mig samma dag och hade hört folk prata om det på samma buss som henne. Sicken otur man kan ha. Öl från min altan försvann då kommer jag ihåg, vilket gjorde att jag blev påkommen iaf. Och tidigare än det, på sommaren tror jag, var jag med patricia och bella hemma hos mig, och för första gången träffade jag backlura killarna. Öl, vin, snodda skor och ett olåst hus slutade med, och jag blev påkommen igen. Nu närmaste tiden har jag ljugit ännu mer, blivit påkommen av hemmafester, dricka, rökning, att jag ljuger, kommer hem för sent, sover hos en annan när jag sagt att jag sover hos en kompis. Varför fortsätter jag när jag på 2 år lärt mig att jag alltid blir busted? Haha, ungdomar är roliga. Det blir alltid knas med mina tjejer efter en kväll där vi gjort saker vi vet att vi egentligen inte får, vi får vad vi förtjänar kanske. Men jag börjar tycka det är intressant. Jag kommer så jävla nära mina vänner ännu mer, vi disskuterar och får mycket bättre sammanhållning. Självklart är det inte kul, man går runt med klumpen i magen och vet inte om man borde ljuga eller tala sanning. Mamma skriker, föräldrar ringer runt till varandra och man får utegångsförbud. Efter den här helgen får jag bara vara ute till 12, och inte gå ut alla dagar jag vill. Jag får inte sova hos nån och ingen får sova hos mig. Själv tror jag att det kommer bli ett awesomet lov.




hmmhmhmhm

Haha fan vad jag känner mig ensam just nu. Har absolut ingen kille som helst att prata med, faktiskt, och det brukar jag ha, antingen som vän eller anant. Men inget av dom har jag typ för tillfället och då känns det tomt. Men mina vänner har jag, och det är jag väldigt väldigt tacksam över. Varför måste man alltid ha en kille vid sidan om som man bara kan snacka med? Blir så galen på mig själv att jag känner mig ensam på grund av det. Det är bara skönt att ha nån att smsa med sent på kvällen när man har skit tråkigt, typ skriva "vad häääänder bajs" till en kill kompis eller whatever. Hm... jadu varför behöver det vara just en kille? Det ska jag fundera på just nu. Puss och godnatt kära hässelby och familjen i upplandsväsby.


duuuuuumma dumma pojkar, varför är ni då dålig och varför är ni så bra?

thoughts

Klart det spelar roll, jävligt mycket roll även fast det inte känns så. Men skulle det bli så vet jag att det hade sin anledning

somebody save me


haha gud ser inte ut som jag längre

Idag är det fredag och jag sitter hemma och glor på tv, får inte gå ut ikväll heller. Men imorrn vill jag fan flippa, har fan varit hemma i soffan i 3 dagar nu och det börjar bli JÄVLIGT segt. Får se vad jag ska göra ikväll, har ifs inte så många andra val än att sitta med familjen och kolla på tv!

kärlek










Jag har insett hur lika vi är idag pappa. Fotona säger det mesta haha, konstig och knäpp. För det kan jag också vara ibland, eller ja väldigt ofta är jag konstig som du. Men när det kommer till det seriösa sjunker vårat humör direkt och vi kanske gör eller säger saker vi sedan ångrar. Vi är överdrivet trevliga mot folk som inte ens förtjänar vänligheten, försöker oftast göra stämningen bra men misslyckas. Vi har många problem men förtränger dom lätt genom att vara glad, och vi har svårt att berätta hur vi känner för varandra, men ibland släpper det och även du kan bara rabbla en hel visa om hur du känner. Vi är speciella, och jag är glad att jag har fått just din specialitet. Och jag älskar dig mer än du anar



heart it

Tumblr_ldf9g59jpl1qa07fco1_500_large

If you can't control your mind
Something will happen
It's just a question of time


du fastnar i mina tankar

Stopp och galopp. Sitter hemma och gör NADA, funderar på att äta.. men vet inte vad, funderar på att gå in på facebook men var inne för 1 minut sen, funderar på att öva på hallelujah men gjorde det nyss, funderar på att gå upp på mitt rum... ja, det ska jag göra nu carefaces.

Förövrigt är mitt huvud fullt igång med att tänka.


skulle inte vara så dumt med den här dagen nu


damn vad jag är tråkig

NU HAR JAG KOMMIT IN I EN SÅN DÄR INTE-BLOGGA VANA, och jag vettefan varför jag skrev det med caps lock. Ska försöka att ändra på det... ska typ om en till dra mig till globen för att kolla på idol finalen genrepet med rebecka, fick gratis biljetter dit så det är nice. Idag hade vi det jävla No provet, äntligen. Nu är det över och jag kan inte beskriva hur sköööööööööööööööööööööööööööööönt det känns!! OCH IMORGON ÄR DET FREDAG HAR BARA MATTE PROV MEN ANNARS ÄR JAG GLAD TJARÅ


weekend

Satt och läste No men kände att jag behövde slänga in ett inlägg, även fast jag inte har nån tid alls till det. Den här veckan har gett mig klump i magen, HK-papper, Kemi prov, redovisning, nyheter, tidning inlämnad, spanska prov, matte diagnos och engelska inlämning. Jag känner mig inte stressad alls, nejnejnej. Åhhhh just nu har jag lust att dö.

Helgen har iaf varit riktigt jävla bra! I fredags var vi hos sebbe med massa och firade han och jakke, sen på kvällen drog jag och alice och mötte martin, och sen gick vi vidare hem till en alexandra där det var en massa sköningar. På kvällen gick jag hem till en kompis, mötte oliver på vägen så han kom med dit också. Sen igår var vi först massa tjejer hos mig och taggade till, sen drog vi till Islandstorget hem till en kompis. Det var stört roligt och en massa gamla ansikten kom upp igen!! heelt jävla kul. Sen på vägen hem mötte jag, rebecka, lisse och lotta upp oliver anton linus daniel och jocke och gick hem till henne, sen kom också albin lucas och en till som jag ärligt inte minns namnet på, haha.
Det var min helg det, awesome. Nu är det bara att fortsätta plugga.


RSS 2.0