i will love you

Tjo på er! Kom hem från Lotta för ett tag sen. Vi tjejer firade Felicia som fyllt år, men tårta och presenter ;D Funderar på att sy en till klänning.. haha, jag har gjort en igår av en gammal klänning.. ska kanske börja sy? ;) Njae, men aa det är det jag ska göra nu!


Just nu saknar jag den här människan.

happiness




"Happiness was just outside my window"


vanilla twilight

Nu är det söndag. Mer behöver jag inte säga, ska strax göra 2 minutes talk.. kika lite på SOn.. och sen sova -.-


Den här låten får mig lite att missa praon, bara för jag tänker på när jag satt på gården i solen och hörde den här låten. Nu är det skola igen :/

don't let me down

Igår var det en lite random fredag för mig, klara, sopohe rebecka och bea. Mest för mig sophie och rebecka haha. Lägger ut bilder senare. Detta är dagens planer:

- Få upp rebecka ur sängen
- städa mitt rum medans rebecka kollar tv
- äta frukost
- fixa oss lite (ska fråga rebecka om hon vill ut och ta bilder i det uuuunderbara vädret)
- .. ta bilder..
- gå ut i vädret, kanske sola, promenad, don't know.
- ta hit girlsen
- göra drinkar
- sätta på hög musik
- TAGGA!


kärlek :D

,


Saknar dom här ute kvällarna

så jävla grym


on and on

Godmorgon? Nja, men jag vaknade för ett tag sen, och idag är jag hemma. Jag har blivit sjuk igen och jag skyller på fucking snön som kommer mitt i våren?! Jag är så förbannad på det ;O Men även fast jag är sjuk så känner jag att jag måste komma till dagiset imorrn och säga hejdå.. Det ska faktiskt bli lite sorgligt haha. Jag kan alla namnen på alla ungar, och vet hur dom är och beter sig, dom är så sööööta! Så det är ett måste, ska krama skiten ur alla :) Annars har jag no idea vad som "händer" idag -.- ska glo på film.. funderar på att laga mat.. vad ska man göra när man är sjuk?!


Haha, typ lite omgjord. ögely.

thats all i wanted to say

Jag kan vara hur ledsen som helst i min ensamhet och vill inte att någon ska bry sig. Jag vill att någon ska veta eller kanske förstå, men hur ska jag förvänta mig det när jag inte ens vet själv? När allt börjar ställa sig upp faller annat ner bit för bit. Kan inte allt bara vara som det alltid varit? Måste andra människor påverka andras vänskap? Eller rättare sagt, varför påverkas man av andra som gör att man förstör en annan vänskap. Jag tror du vet själv men vill inte inse, utan du ger dig egna bortförklaringar som gör att du känner att du inte gör något fel. Men har man ingen känsla för hur andra kanske känner sig, saknar man medkänsla. Du känner att allt går bra för dig, det är huvudsaken. Men har du inte tänkt på att det är beviset på hur mycket vår vänskap betydde? Det betydde inte mycket för dig, var det så? Du kan inte ens säga att du älskar mig längre, och det gör ont.

.



better together

Hej, kom ganska nyss hem från dagiset. Om en stund ska jag träffa johanna älskling, måste träffa henne.. :/ Kärlek suger gumman och du är inte ensam om det. Vi ska iaf fixa prao åt henne nånstans mer än det vet jag inte. Solen skiner och förövrigt är det underbart! Skriver lite senare :)


kärlek till oss

jag skulle aldrig någonsin klara mig utan dig



längre-hår-tips!

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar, läs mer om kluvna hårtoppar i inlägget Sex myter om kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.


we used to call it love






segaste människan som finns

Hej, och förlåt, ja ni ser namnet. Helgen har varit ganska chill faktiskt, den har bestått av Rebecka, Lisa & romina, men igår var vi också med Malin, Emmi & Jenny. I fredags var jag hos rebecka och efter ett tag kom Lisa dit och joinade. Vi hade skitkul och tog massa kort och livade som fan, sen på kvällen kollade vi på skräckfilmen "Black Christmas" som i Sverige heter "Stilla natt", läskig men bra film! Vi gick också till Oxtungan och gungade och pratade om skräckfilmer, jättepassande då på natten.. och när vi var på väg hem stog 3 skumma killar från trollboda och typ lekte fulla och följde oss en bit. Pinigt. När lisa hade gått hem var jag och Rebecka totaly crazy, vi satt på en gata mitt i natten och flummade, skrek, sjöng, lyssande på musik och smokade, nöjsigt var det hihi :)

Igår var jag med rebecka romina lisa malin emmi & jenny, vi taggade hemma och sen var det fest i Råcksta, men det spårade typ ut innan vi kom så det var chillkrök istället, knappt. Vi sprang i regnet!! det spg ut som vi alla hade tagit en dusch och glömt ta bort sminket innan och glömt att föna -.- jag kallar det tur. Men sen drog vi hem istället och kollade på ytligare en film, "Hide & seek", men vi tyckte den var för läskig så vi stängde av och sov istället.

Det var det som hände under helgen, OCH JAG SKA TA MIG FAN BLI BÄTTRE PÅ ATT BLOGGA NU!!!!!!!

en gammal goding som mina vänner säger, har inga bilder!


dagis

Yoyo! Lottisen är på väg hit. Idag var första prao dagen, det var faktiskt ganska nice! Jag & Andre lärde känna alla ungar på dirr, några gillade jag, och andra inte.. hah. Läste 3 Alfåns åberg på rad för snoriga och klängiga ungar, dock söta. Men det funkar som sagt ändå, så jävla härligt på rasterna, för dom spelar sommarmusi från Spotify på gården och solen schtekte på som fan ;O nu kommer lotta!!!!!!!! bye

get me away i'm dying

Tjena! Ja asså det har ju hänt en del under helgen, som jag inte orkar gå in på detaljer om. Men i fredags var jag ju med Johanna, och på kvällen träffade vi hennes kille oliver och han kompisar. Vi var en studn och eldade vid ängby badet, men det blev för kallt så vi drog hem till en Josefin och hade vår egna lilla sak där. Det blev lite knas senare åt kvällen så då åkte vi hem istället. På vägen hem kunde vi, ärligt talat blivit våldtagna. Två fulla utländska män gick några meter bakom oss och flummade när vi gick på en mörk och tom gata, sen plötsligt busvisslade dom, och mitt hjärta började seriöst dunka som jag vet inte vad haha, och då började vi också gå fortare, sen räknade vi till 3 när vi svängt in runt ett hört och började störtkuta. Det var jobbigt kan jag säga, har aldrig haft sånt värk.

Och igår träffade jag Rebecka för första gången på lovet, samma sak med Romina som kom sen, och Julia och Lotta! Skitkul att träffa dom. Vi drog till Ida där det var ös med musik, men folk drog så sen var det bara jag, Rebecka, Romina, Ida, Alice, Johanna, Erik och Arvin kvar där som sov över. Och idag har jag i stort sett bara chillat :)

Fredags







IMORRN ÄR DET PRAO!

gagaolala

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev.. inte bra. Som ni vet så kom jag hem från Säfsen i onsdags, då var jag bara hemma och sov, var så jäkla trött! Sen igår träffade jag Malin & Hanna, vi  tog en promenix till Spången och satt på berget och snacka. Vädret var lovely. Efter det gick vi hem till Malin och solade, tog kort och åt. När hennes mamma kom hem åkte alla vi till Stinsen och kollade på en maaaassa skor och åt på Mcdonald's! Haha, och där blev jag och hanna lurade som fan av Malins mamma & Malin. Hahah, vi garvade as mycket över några foton och så ;P

För tillfället ska jag försöka städa mitt rum, för i eftermiddag kommer Johanna :D Vi har inte setts på hela lovet så det ska bli skitnice!

OCH FELICIA ÄR HEMMA FRÅN NEW YORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! welcome home baby!<3
Imorrn är det också lördag, då ska jag träffa min älskade Gjertrud! saknar dig sååå jävla mycket ska du veta!

Igår;













jag vill ha sooool i stockholm!



by säfsen


Please don't ask.

Hey guys! Tydligen så fick vi med datan, trots allt. Vi har packat upp allting och bäddat nu, vi har också hyrt skidor och köpt lite saker. Stugan är jätte mysig, själv har man ju ett eget rum.. Haha, schteek. Det ser faktiskt lite ut som ett tjej rum med mina saker och så. Just nu så lagar mamma mat, pasta med nån sås, de andra kollar på tvoch jag sitter i "mitt" rum med data och musik. Det här känns faktiskt rätt grymt!


turn the lights off

Om ungefär tjugo minuter kanske, så åker jag till Säfsen. Ha det grymt people! :)



now you see it








lkfjhäea

Tjatja, haha det har sagts hela dagen idag av mig och ida x) Men just nu sitter jag och ida framför min data och lyssnar på musik. Efter vi varit hos mromor gick vi en lång promenad hem i sista solen för idag, så jääääävla härligt! Ikväll ska vi kolla på film och mysa :D Och imorrn åker jag till Säfsen, kommer inte blogga därifrån tror jag. MEn skriver ett litet inlägg innan jag åker imorrn ;)

Det går inte att ladda upp bilder :@@@@@@@@@@@

waiting for



så jävla het, fattar inte hur

Cp bild på bloggens typ första "outfitvisning" XD

Det var alldeles nyss. Vi alla människor i huset ska snart bege oss till Stan. Efter det åker jag till mormor där typ hela släkten från mammas sida är, och därifrån kommer ida följa med mig hem och sova över. En tjejkväll alltså! Cya

Underbar.

this is my life..


Världens sämsta och fulaste bild, osminkad faktiskt. uschibusch. Men mickis är söt!

Efter massa mat och godis och annat kul med 10 andra människor i huset så är det snart läggdags, för imorrn ska vi till badhuset!!! :D .. xD haha. Så godnatt på er :)

för tillfället väntar man på kusiner





bilder från igår








påskloooooove people fatta!

Tjaaaaaaaaaa! :D det är fucking lov nu.. shit!! har knappt fattat det faktiskt, men så är det ju iaf. Kom nyss hem från rebeckish, eller, såkallade gjertrud. Vi chillade, sen gick vi ut och mötte lisa, sen gick jag hem. Jag har packat klart till pappa, och ikväll kommer kusinerna från karlskoga, skiiiiitkul :D  imorrn ska vi bada i Vilunda badet, haha sååå jävla roligt, har inte badat i badhus med vattenkanor sen  jag var jätte liten typ. Men på lördag kommer jag till mamma igen och då sover ida över här, och på söndagen åker jag till Säfsen och åker skidor.. inte lika kul men mysigt som fan. Hoppas alla kommer ha det så jävla skitfucking braaaaaaaaaaa! :D



Man blir så jävla glader av den här!

RSS 2.0