everything will be alright


Älskade vän, nu åker du ifrån mig i 1 månad. Jag trodde inte klumpen i halsen skulle komma, men nu sitter den där. Jag är van vid att spendera mina dagar med dig, van att dela mina skratt och vår sjuka humor med dig, och van vid att det är oss det handlar om. Över ett tag blir det inte så och jag får försöka stå ut, men vem ska få mig så glad som bara du kan? :/ Jag kommer sakna dig så mycket bästavän, men du finns alltid där och jag finns alltid här i Stockholm, några mil bort ifrån dig..



JAG ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA <3

holahola

Yoyo, sitter på altanen med mamma och mattias och chillar, ska lite senare träffa Malin och Lotta och hitta på nåt ;) Idag har jag och jossan solat på Kanan hela dan, riktigt nice! ska gör en sak nu haha, hörs

(Y)

Städar, plockar & väntar på josefin. Sen ska jag p r ä s s a

behind blue eyes

"No one knows what it's like
To be the bad man
Behind blue eyes
And no one knows
What it's like to be hated
To be fated to telling only lies"

-not even me

we are the lucky ones


















jag behöver dig

jävlar vilket väder





Steker galet hårt på altanen, det är så jävla varmt så nu är jag inne på en liten paus ;)
Såhär känner jag just nu. Jag älskar sommar.

omg




Hahaha, mina kattungar. Dom har blivit så jävla sötaaaaaaaaaaaa!

-.-

Nu blev jag på depp humör, varför när jag är borta? varför träffas alla dååååååå?

haha

jag jila dej jete myke julia hahha du är så söt


HAHAHAHA NADJA SKREV DET DÄR, GRYYM DU ÄR sötnos! :')

haha, du är så söt




dagens händelse

Idag när vi var på Ekebo utomhus bad (en stor pool utomhus här i Upplandsväsby) så låg jag, pappa och mina syskon och solade. Det hade precis kommit en skola dit, typ 6 åringar så det blev väldigt mycket barn i poolen. Jag låg iaf och solade och lyssnade på musik, så skrek min pappa "shit han håller på att drunkna", och jag vänder mig om direkt och ser att en liten kille blir uppdragen ur vattnet och alla omringades runt omkring han, det var skitläskigt, han låg där helt stilla på marken och alla vuxna sprang mot han och gjorde mun-mot-mun metoden och gjorde allt för att typ väcka honom. Sen efter ett tag vaknar han upp och skriker skiithögt och slutar aldrig gråta. Strax efter det kom Ambulansen och polisen och pratade och hjälpte honom, stackars liten! Det var verkligen ett ögonblick jag aldrig kommer glömma. MEN inte nog om det, när ambulanses tar hand om killen ser jag en liten kille själv i poolen som sprattlar med armarna. Så en vuxen med alla kläder på hoppar i och hämtar upp honom.. saaajjjk. Precis efter det som hade hänt! Det var tydligen nån som hade puttat i honom. Efter det så badade inga längre. Det var lugnt dagens händelse!

http://www.rakapuckar.nu/wp-content/uploads/2009/12/DRUNKNARIDETTA.jpg


whats happening in vegas

Wow, jag cyklade 5 km idag på cykeln hemma, heter väl spinning. 5 Km för mig är lånngt faktiskt men jag brände bara 147 kalorier haha -.-. Nu sitter jag nyduschad i pyjamas och vet inte riktigt vad jag sak göra..


söta syster

hos pappa





Nu ska vi ut på en promenix och kanske spela lite fotboll... Kör på osminkat idag.

gold


sommar

Fan vilket underbart väder det är! Men jag orkar inte sola, inte igår heller, jag har ju solat lite, men jag orkar verkligen inte, klarar inte av värmen. Om ett tag kommer Ida, och imorrn åker vi till Småland så hon ska sova hos mig.

Dom senaste dagarna har bestått av lisa, vi har haft jävligt roligt och garvat mycket, men nu åker ju jag iväg och när jag kommer tillbaka så är hon i Mallorca :/ Men lotta är ju hemma och nästa fredag ska vi fira midsommar tillsamman!! Lääääääängtar. Jag har inte så mycket mer att berätta, orkar knappt blogga nu för tiden eller nånting :P Så pöss på er.


we are meant to be

Sitter i lottas rum, mycket ovanligt! Lisa gick för ett tag sen. Igår kväll sov jag och lisa och lotta över hos lotta och vi hade skiiit kul haha, snackade mycket och åt massa gott. Om ett tag ska jag nog vandra hemmåt för att duscha och städa mitt rum, ser faktiskt fram emot det... Och jag måste säga hur mycket jag hatar vädret just nu, det känns INTE som sommarlov, mer som påsklov typ ;S aja, hoppas det blir bättre längre fram!


Hastigt bildval. Men bilden väcker minnen från början av åttan, saknar det.

på tal om hjärna

hur orkar ni ens bry er?

jag ska inte till pappa

nej, det ska jag nästa söndag istället :) Och jag vet inte vad jag ska göra idag!!!!!! Kollar på nyheterna nu, mycket roligt. Och lisa svarar inte på mitt sms :( Wä. aja, nu ska jag gå ut och slå en drill, hahaa vet ej varför jag säger så menmen. höres


walla vi ska fira midsommar tillsammans. bästa

kungen är död


jag gillar den här O.o

längesen

Shit vad längesen det var, tycker lite synd om ni få som FAKTISKT kollar på min blogg haha. Mycket har hänt sen senast jag bloggade.. så jag kanske visar vad som har hänt via bilder! Ja, så får det bli.

Onsdags. Det var skolavslutning!







Kvällen. Vi gick ut med vänner och hade riktigt kul!


Hahah, det var det ända jag hade bilder på.. -.-
Men igår var Malin, Hanna, Felicia & Lotta här på en typ "hejdå" middag, vi åt myyyycket mat, god efterrätt och godis och chips, och så snackade vi jävligt mycket! jag älskar eeer. Och Lotta vandrade hem för typ 1 timme sen efter att ha sovit hos mig, och just vad jag ska göra har jag ingen aning om, får dega hemma ikväll! Imorrn tänkte jag (utan att ha frågat lisa) vara med lisa, om hon nu kan haha. Ska se senare. Puss hejdå

learn


Nobody can go back and start a new beginning,

but anyone can start today and make a new ending 'http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00324/hander_324083b.jpg
start today

hahahahahahahaha


shoes on the floor

Heeeej typ 5 år senare! Jag och lotta sitter och deppar lite, and i don't tell you why.. :) Idag var typ sista "umgänges" dagen med våran klass tills efter sommaren, det kommer bli så jääävla tråkigt i nian, skolan kommer bestå av töntar, och ja jag inräknar mig själv i dom ;) Jag och lottisen har tagit pics på våra klänningar tills ondags :D










nånting

Efter en lång och solig dag är jag hemma. Det jag har gjrot idag är bara solat och varit i Kista, och då fick jagj med mig en klänning och 2 andra saker med mig hem, och ja klänningen är så ointressant det bara kan bli, den vanliga från gina -.- Ni vet med en sån där frans i mitten ända ner till typ. Well, mer kan jag inte säga om det.

Föresten! imorrse när jag och rebecka vaknade kom mamma ner och ropade "julia, Chiba har fått kattungar!" (Chiba är en av våra katter) Så JAA , nu har vi 4 katter :D dom är så jävla små! som en råtta typ.. haha. ;)







Bilder från igår av lottas blogg, när jag lotta och rebecka hade lite piknick :)

jag diggart! :D


RSS 2.0