vi är som vi är

Sjukt gammal, men våran humor hahahaha lottisen och jag assooo<3333

HAHAAHAHAHAH "omg... oooomgGG" hahahahahah

i liked you next to me

Heeeey people! har varit sjukt dålig med uppdatering nu känner jag, men har varit i karlskoga under hela helgen hemma hos jörgen, mia och robin. Det har faktiskt varit en bra helg, ångrar inte att jag följde med! Lärde känna nytt folk och hade kul med la familia. Längesen man träffade robin också, så det var kult.
Som vanligt när jag varit borta så bombar skolan med prov och inlämmningar, nästa vecka har vi NO, matte och spanska prov, och svenska och engelska inlämning (y) Ibland är livet bara alltför härligt!! Nu ska jag fan sova, imorrn blir det nya tag.


Lottas tjejmiddag, underbar kväll.

lajf

Sitter just nu med Lotta, Alice och Felicia hemma hos lotta och trixar med vår tidning.. eller ja, vi har ju inte gjort såå mycket men skrivit en massa. Jag fryser just nu och kollar på bilderna från tunisien, jag vill bara tillbaka till värmen och till stranden! Jajja, får försöka njuta av Sveriges snöstorm. Klockan fem ska jag ut och gå till skolan, har utvecklingssamtal som man ska styra själv för föräldrarna, saaajjjk.


underbart

bara du inte släpper mig


Den dagen..

Har färgat lottas hår idag, skrivit so och degat framför tvn med familjen. Nu ska jag sova, och imorrn börjar vi halv tolv! Godnatt.



ojra

Har iaf försökt plugga idag, har inte kommit långt med So:n och kan inte allt till musiken. Men jaja :) det kan inte gå bra alla gånger ;) Nu ska jag sova. Pusssssnsjsjsfkfg

det som var då


Jag tänker på dig när jag lyssnar. Jag älskar dig,
Du sa alltid, det kommer lösa sig. Sen tog vi en biltur för att komma iväg från allt. Jag visste att det inte var bra, men jag följde med dig för annars skulle du vara ensam. Och ensam har du varit för många gånger, när saker har hänt, när du bara säger vad du tycker vänder sig folk om. Men jag gör inte det även fast du kanske känner så. Du gör så mycket bra saker, och du är så ensam, en av dom starkaste jag vet. Det gör så himla ont att tänka tillbaka på tiderna, det känns som ett annat kapitel i mitt liv som har rivits ut. Han bodde med oss då, och vi saknar honom. Det är klart, han var ju en del av familjen, nu med även fast han aldrig är med oss. Det finns så mycket jag håller inne och jag vill faktiskt inte prata om det, bara skriva av mig lite lätt. När jag sov borta i grannhuset pussade du mig på pannan innan du sprang till oss och kollade varför det stod en polisbil där, sen kom du tillbaka och sa, det löser sig. Även du sa det. Man satt ju där i trappan och kollade ner för att man inte kunde sova, kollade lite vad det var för skrik jag hörde, varför du låg på golvet och skrek, och varför jag hörde att saker gick sönder. Då fanns även du där, och jag fick sova bredvid dig, jag är så glad att du bodde med oss när jag var liten. Jag mådde inte bra, ingen mådde bra då, vart man än skulle hade man klumpen i magen för att jag tappade förtroendet för dig, jag hade inte lärt mig vart du hade satt din gräns. För vem vet vart gränser med alkohol går? Sen började ju såklart ni också, som att det inte räckte med det som var. Men du visste ingenting, jag tror inte heller du brydde dig. Jag sattes i en fas ännu längre ner än innan och han, och dig själv. Det var jag som var den konstiga helt plöstligt och det var fel på mig, det var jag som var problemet. Jag har tröstat mig med kärlek från andra, fått det jag behöver och sen plötsligt stod jag själv igen. Man vet hur det känns när man är där själv, för man behöver kärlek och vad fan ska man göra när den försvinner? Jag tycker inte synd om mig själv, inte alls, för det är inte det det handlar om. Jag känner mig bara starkare efter åren, jag har tagit lärdom efter allting. Det finns sorger hela livet, och man ska vara stark, även fast man är så nära att ge upp. Men det är först när du känner att trycket lättar som du kan vara stolt över dig själv. Då blev du just lite starkare.

den här måste ju alla känna igen


rebecka skicka den här nyss, så gammal men sååå bra!

saturday


Knytkalas och den här söta människan

Godmorgon! Haha, jag ställde klockan på åtta för att det är så skönt att kunna somna om, vaknade då och tänkte ställa klockan på tio eftersom jag och malin tänkte gymma idag.. när jag vaknar jag håller jag i mobilen och ser att jag glömt trycka på "sätt på" nya larmet, och då var klockan halv tolv. Så inget gymmande idag, för jag måste skriva på ett stort SO arbete, och plugga till musikprovet på måndag. Wää.
Hur som helst, igår kom jag lisa och rebecka till august först där det bara var typ 4 killar, sen kom alice och fler och fler kom, helt plöstligt var det fullt hus. Hade roligt med mina tjejor och trevliga människor :) Ikväll blir nåt liknande igen, fast x2. Puss!


hola senorita

Tja påeerrr, vet ni vad jag tänkte göra noue? Lägga mig i min soffa, ta med mitt underbara täcke och mina kuddar, sätta på tv:n och somna där.. ååhh vad mysigt!! Hoppas det är nåt bra på tv ikväll bara :o Godnatt på er. OCH IMORGON ÄR DET FAN FREDAG KOM JAG PÅ. dör


oh dear

Uuuscch mat ångest. Jag äter fan hela tiden, stora portioner, alltid sugen på socker och mat, vräker i mig maten som ett jävla fetto.. fyfan. Sen i måndags har det gått för långt, jag har ätit konstant sen dess!! Och jag äter alltid dubbelt så mycket som dom andra, äter aaaassmycket mackor OCKSÅ. Och gissa vad jag äter nu? Glass med choklad sås och strössel. Tur som satan att jag ska gymma imorrn. Wäää... fetto


kolla bara på magen lixoom




TJARRÅÅÅ!!!!

palice

Heeeej.. Jag mår bra idag, har varit asnice och chill dag i skolan. Imorse åkte vi mosken på medborgarplatsen, sen åkte vi tillbaka och hade en rolig idrottslektion haha, sen bara sitta och prata på engelskan och efter det bara lalla i musiksalen och tönta sig. Och nu är jag hemma och vi har i princip inget plugg i veckan! g-rymt. Längtar bara så jävla mycket till på fredag, vet inte varför man jag vill bara letta go of livet.

Nej, nu ska jag nog försöka lära mig lite i det periodiska systemet.. kulit!!



i never told you






speeding cars

Idag har jag varit med den här sötnosen. älskar dig alleee<3


we be burnin

Heeeej rastlös. Vi har inget plugg i veckan nu faktiskt så jag har ingen aning om vad jag ska göra haha, första gången i hela nian jag inte vet vad jag ska göra en måndag. Efter skolan följde lotta med mig hem, vi lagade typ mat, satt vi datan, kollade tv.. Sen blev hon hämtad och ja nu sitter jag här. Dagen har varit chill, inget speciellt har hänt tror jag :o Så det var nog bara det jag hade on my mind. p&k




söndag

Just nu ligger jag i lisas säng.. Igår var vi hos simon med några kompisar, det var awesome. Sen drog jag hem med lisa och nu funtar vi på att åka till eriksdalsbadet?! Haha scaaaarryy men kul!


Sitter hos johanna nu för typ första gången sen sommarlovet! helt stööööööööört :O Vi har ätit och snackat om en massa, snart ska vi åka igen och göra vet inte vad :) Just so you know...




Snyyygggiing


tankar

Vad kände du när du skrev den meningen? Varför är jag kvar i det förflutna? Varför tänker jag på minnen det första jag gör när jag vaknar? Varför tror jag saker som jag vet egentligen inte stänmer?  Varför kan jag inte gå vidare?

partaj

Fredag. Mer behöver jag inte säga. Lisa kommer snart, senare lotta och ääännuuu senare alice, den segingen. Haha nu kom lisa!!!! Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men lite förslag har vi... :)


just a thought

Jag kom på en sak som jag tycker var intressant. Vad lever jag för? Inte "varför lever jag", utan "det här lever jag för", om ni förstår. Så det är inte det att jag har värsta livsångesten. Men jag tänkte på det och ska försöka rabbla upp det jag lever för.

- Att på morgonen möta rebecka och gå till garaget. En jävligt behövande stund då vi pratar om livet och vad som ska hända under dagen.
- Att sitta med alla mina tjejkompisar på lektionerna och pratar om allt annat som inte har med skolan att göra.
- Fredagarna, eller överhuvudtaget helgerna.
- Min familj, att känna att man har ett hem att gå till och känna sig som hemma.
- Att ha kul helt enkelt. Att få göra det man tycker är roligt, festa, vara med vänner, skratta, musik, sommaren, födelsedagarna, kärleken (när man väl har den, ingen kan ha tur i kärlek hela sitt liv).

Bara lite tankar som kom upp nu på morgonkvisten..
http://www.flottansman.se/Alvsnabben/1958-59/danimage/livet1.jpg


your song

Jag undrar vad det är, den där känslan. Det är första gången jag påverkas så mycket av något.

nu vet ni min dag

Idag är det måndag.. för er som inte visste. Fem i ska jag möta rebecka och sen ska vi till skolan, asså skolan, vi ska till SKOLAN :( Lite kul är det väl eftersom man ändå är med alla sina vänner. Aja. Jag vaknade halv fyra inatt och trodde att jag skulle upp, fick den där stress-ångest-deprissions klumpen i magen som jag har haft i typ 3 dagar nu :s Jag fattar inte vad det är.. det är nog pga den jag har fått munsår av också haha. Sen när jag vaknade var det så jävla kallt och tyst och deppigt, då kom den igen. Jag har har nog helt enkelt blivit sällskaps sjuk efter det här lovet, dygnet runt har jag varit med massa kompisar.

Idag efter skolan, dvs halv tolv kommer pappa och hämtar mig och sen ska vi till huddinge sjukhus, hoppas fan det går bra där, jag pallar inte skiten igen.


gammal goding med leendet på läpparna

våra brister..

Söndags ångest?... JA. Jag har fan aldrig mått sämre. Det känns som jag vet inte vad, haha inte bara över lovet utan allting, hela lovet har varit som ett kapitel i livet. Typ. Aja, jag gick hem från lotta tidigt imorse, runt kvart i tio. När jag kom hem pratade jag med mamma, vi hade lite deeptalk så både hon och jag började gråta, sen har jag städat i mitt rum, och inte gjort så mycket mer idag. Jag ska räkna matte nu -.- just so you know. Herrå..



om en minut om en sekund

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, det betyder nog att jag inte borde heller. Men jag är en sån som måste skriva av mig, och jag skäms inte över bekymmer jag har i mitt liv, så jag gör det på bloggen. jag sitter med tårar och klumpen i magen men jag ska försöka förklara hur det känns. igår när alla försvann kändes det som ett hål i min kropp, och nånting i halsen gör att tårarna bara forsar. det känns som att nån har dött och aldrig kan komma tillbaka, det är nog det som påverkar mig allra mest, för döden är min absolut största rädsla. dör du så dör jag. jag saknar dom stunder jag har dina armar runt om mig och när jag får luta mitt huvud mot dig. och det är konstigt att man kan sakna nåt så mycket att man inte vet om man orkar mer. jag vet att det bara är en period jag kommer känna så här, men nu börjar det igen precis när det hade börjat lägga sig och det känns inte som att jag kommer släppa det. jag vill bara att du ska veta vad du var, hur du påverkade mig som person, hur du fick mig att må, hur roligt jag hade med dig, hur glad jag blev när du beskrev vad du kände för mig, och hur underbart det var att gå och hålla dig i handen och bara prata om massa onödiga saker, som att livet var det minsta problemet. Nu har jag sagt lite för mycket känner jag, så det här fick bli sista gången jag skriver om dig.


lotta är söt

Jag är den första som är vaken här i huset.. jonte, alice, lotta och lisa sover fortfarande. Sängen jag och lisa sov på drogs ut från väggen så jag sov snett ett bra tag haha.. Gårkvällen var bra, en efterlängtad kväll, fick träffa alla sköna killar igen! Blev lite flippat emellan åt om vi pratar om mig, men det vill jag inte ta upp mer om haha. Senare på kvällen kom det några andra och en jobbig moment för mig. Men som alltid- bara för mig, du verkar ha svalt allt utan problem.
Och jaaaa vafan ska vi göra idag då? Under dagen ska jag och Lotta försöka ta oss hem till mig och hämta alla skolböcker -.- för vi ska plugga matte!!!! Nejmen och också hämta saker som jag behöver under den tiden jag ska bo här :) Ikväll kör vi igen I think. Bye.


fall on my knees

Ska snart dra till astrakan med lisa sen hem till mig och sen till lottisen. Vi får se hur vår kväll blir..


word


hej

Nu fan ska jag gå och lägga mig, har inte gjort ett piss den här dagen.. bara ätit, suttit vid datan, spelat gitarr, sjungit, gråtit, ätit igen, kollat dh och suttit vid datan. Imorrn vad jag vet ska jag till mamma igen, ska träffa lisa och sen ska jag ju bo hos lotta resten av lovet!! niiice :) godnatt.


Du är den mest irriterande unge jag vet, men du är även det finaste jag vet. <3

lyssna flera gånger om


Den här låten är min drog. Den får mig att tänka på så mycket, får mig att le, får mig att gråta. Så jävla underbar :(



gororron



Ja gårkvällen var ju inte annat än awesome. Hade ju som sagt fest hemma hos mig, vi var gaalet många som festa hela natten, drack och dansa och ja, har aldrig haft så kul förut. Oförglömlig kväll människor, tack för att ni finns!
..eller? Nej min kväll var inte riktigt så. Jag satt och kollade ut genom fönstret på himlen, klickade på startsidan på facebook 57 gånger i minuten, låg och lyssnade på lugna favoriter tills jag somnade.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, kolla på grisar med farmor, rita barbie med nadja, kolla på Catroon Network? Vi får se vart min dag leder. Haha, hejdå -.-

hur tråkigt som helst

1. Tre namn jag lyssnar till: dels lotta, rebecka lisa, alice..
2. Någonting jag tycker om med mig själv: typ min kropp.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: mina fuckade ögon.
4. Detta är jag rädd för: Spindlar, mörka gränder och att vara ensam hemma.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Sommar, pengar och kärlek.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: hoppa från 5an, gå utan smink till fester, äta kryp?
7. Detta tycker jag om att göra: fiesta, vara med kompisar, shoppa
8. Detta vill jag göra just nu: festa galet, dansa och träffa en
9. Bästa känslan: lycka.
10. Värsta känslan: ensamhet.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: att han står för vad han vill, är ärlig och visar all sin kärlek.
12. Är jag kär just nu? vet inte.
13. Jag vill gifta mig: Kanske nån dag.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: åka till ibiza, träffa megan fox, äta munkar konstant en hel dag.
15. Min käraste ägodel: min mobil.
16. Något jag vill ha i present: ett konto med pengar som aldrig tar slut.
17. Detta har jag på mig just nu: leggings, rebeckas tröja.
18. Favoritkläder : Leggings, tajta linnen, och höga kjolar.
19. Favoritdjur: mina kattisar.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: ballader.
21. Favoritlåt just nu: everywhere i go- lissie.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: allt är tråkigt.
23. Stjärntecken: lejon.
24. En bok jag älskar: sho bre.
25. En film jag älskar: little brittan eller hur det stavas, haha.
26. Tv-program jag gillar: DH
27. Favoritdoft: escada magnetism.
28. Detta äter jag gärna: åkis kebabruuuuuulle.
29. Dricker helst: mjölk och coola.
30. Favoritgodis: coola nappar.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: ibiza Hawaii.
32. Färg på mina ögon: väldigt blåa.
33. Min längd: 1.71.
34. Jag tror på: mina vänner.
35. Jag spelar: inget, gymmar.
36. Person jag beundrar: megan fox.
37. Så här bor jag: villa i hässelby, lägenhet i upplandsväsby.
38. ??: aha.
39. Det här tänder mig: charm, mod och jude law!
40. Det här gör mig avtänd: gamla kåta män.
41. Favoritfärg: mörkblå.
42. Favoritcitat: hjälp andra, men när du gör det, glöm inte dig själv.
43. En hemlighet jag vet: många, inga jag nämner här :)
44. Bästa present jag fått: har fått många bra.
45. Senast köpta skiva: oj, det var så längesen så jag minns inte
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: veeennee.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: näsan, håret.
48. Udda förmåga/egenskap: inga jag kommer på haha.

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: ingenting, ska snart lägga mig.
52. Var är dina föräldrar födda?: stockholm och värmland.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: picasa.
54. Vilken är din favoritrestaurang? no idea..
55. När badade du i en pool senast?: tunisien.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: haha ja.
57. Hur många barn vill du ha?: 2.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? dansband!
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: nope.
60. Vad har du för TV-kanaler?: vanliga.
61. Har du åkt moped någon gång?: ja :P
62. Har du busringt någon gång?: Ja, när jag var yngre.
63. Har du fått felparkeringsböter?: Nej jag har inte ens nåt körkort
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : Jag vill men jag tror inte att jag vågar.
66. Har du en egen trädgård? Nej.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: kollar inte på sånt så jag vet inte.
68. Kan du alla orden i nationalsången?: klart jag kan.
69. Badkar eller duschkabin? Badkar.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Har inte sätt någon denna månaden.
71. Favoritpizza?: Kebab.
72. Chips eller popcorn?: Chips.
73. Vilken färg på läppstift använder du?: rosa eller rött OM jag använder.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: what?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: nepp.
76. Apelsin- eller äppeljuice?: Både och.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: haha vafan, kompisarna, sushi.
78. Favoritchoklad?: kitkat.
79. När röstade du senast?: Rösta på vad?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: igår klockan 2.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Nej.
82. Är du bra på matlagning? aa fast ne.
83. Klarar du att tanka själv?: oftast.
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nej.
85. Pepsi eller Coca Cola?: Cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: inte vad jag minns.
87. Vad var det senaste du handlade?: tuggummi.
88. Har du kräkts offentligt? nej som tur är.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: svår fråga, sanna kärleken tror jag.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja.
91. Har du ringt något betalnummer?: vet inte.
92. Kan man vara vän med sitt ex?: ja det kan man- i vissa fall.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: gammelfarfar.
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Vet inte haha.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: inget.
96. Vad har du i din väska?: allt man kan tänka sig.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: lyssna på musik eller gråta.
98. Vad är du tacksam för idag?: vet inte :)
99. Var hittade du den här listan?: google.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: Alla som vill.

Nu vet ni 100 saker om mig -.-

oemge


Det här var nog det fulaste jag sett


du är hindret

.

Jag längtar efter något som inte längre är mitt

http://jakobg.files.wordpress.com/2008/03/puss_mars_2008.jpg


RSS 2.0