bästa

Har haft en skitnice kväll! Är galet trött i heeela kroppen och ska sova nu. Godnatt :)


ALICE<3



en vanlig dag på gymmet


varje inlägg är ju om dig

Jag känner att jag måste sluta deppa nu.

Min dag har bestått av Lotta till största del, inget nytt med det.. haha. Vi gymmade efter skolan, slutade tio i elva och drog direkt. Vi såg 2 sjukt heta killar som vi (eller jag) gjorde bort mig inför när vi skulle skämta om att dra ner tyngder, ni vet när man drar i snören, så flög jag upp för tyngderna var tyngre än mig hahahahaha. FAN vad vi garvade! Sen åkte vi hem till mig och pluggade no, jippi!! tjoho! vad kul!!! hahaha.. vadfan, nej nu ska jag plugga lite mer no, så kul som det är. Fick mvg på min bokgrejsimojs om svenne föresten, lite småstolt sådär.


oh mississippi


Vet inte varör

Hela dagen har jag gått runt med den där äckliga låten i huvudet, usch. Jag kom hem för ett tag sen, har hunnit sitta vid datan och checka bloggar, och broderat lite haha.. Hk provet gick typ bra, blev på jävligt dåligt humör efteråt bara när vi skulle laga nån efterrätt och sebbe var fett seg, jag gjorde fel, glömde ta ut maten ur ugnen och var sist haha, stackars liten, tog ut all ilska på dig. Vet inte vad jag ska göra nu.. har egentligen myyycket att plugga MEN MEN. Hejdå happyfaces


ville bara säga att ni betyder mest av allt



nothing

Jag orkar inte plugga. Och jag har prov imorgon. Och jag måste brodera, jag måste plugga till No-provet till på torsdag, jag måste öva till matte diagnosen till på torsdag, jag måste göra engelska läxan till på fredag, jag måste göra klart idrottsinlämningen. Jag måste dö.


fast om jag såg ut så här skulle jag nog vilja leva

it all ends up

Idag kommer jag vara en sur och dryg bitterfitta. Jag fick ett besked, som jag inte trott, jag drömde en dröm som stämde så jävla mycket, i den fanns så mycket hopp.. men i verkligheten har du vaknat upp ur din dröm och jag sover fortfarande och undrar om jag någonsin kommer att vakna. Det här är inte sorg, det är besvikelse. Och jag undrar vad det var du kallade kärlek om du lämnade den såhär.

lie to me


So lie to me once again

And tell me everything will be alright

Lie to me once again

And ask yourself before we say goodbye

You said you were there for me
You wouldn't let me fall
All the times I shared with you
Were you even there at all?

jag vet inte vad jag ska göra snart, det börjar bli för mycket.

en typ av humor



hahahahahahhahhhhaah...

godnattish

tjo bre, ligger här ensam och ska snart soooova. Ikväll var vi hos rebecka med massa vänner, hade både riktigt roliga stunder och även bra stunder med nära vänner. Imorgon är det söndags ångesten som gäller. Ska nog ta och ställa klockan på typ 9 och gå upp då och plugga hela dagen.. haha, tro det eller ej :O Nej fyfan sa inte precis det där. Aja, ska nog ta och sova nu så jag inte blir så jävla trött imorrn. Vill bara säga att jag älskar er mina fina vänner, ni vet exakt vilka ni är och ni finns djupt i hjärtat.




mysigt med hakor

så jävla heta :s










want you to know

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

oooooh

Wohooooooooo är med cheyerna hos rebeckish och ska tagga tillish nuinenen lite! pusss


cee lo

Nej nu ska jag nog käka nåt, sen lägga mig i sängen och plugga det sista i spanskan för imorrn, ja imorrn så är det prov! Wohoo. Och på fredag är det SO PROV!! Jippii. Nej men asså jag är fett taggad


orgazzzzzzm

Taggar till helgen nu, cheyer på fredish kör vi hihiih








trött ledsen bekymrad

Gymnasiemässa. Plugg. DH. Sova. Godnatt.


random

svartsjuk bitch

Ni som "drev", drev du verkligen darling?

thinking of you

Ja.. ny header och textstil. Riktigt tveksam på headern men det är bättre än den förra som jag haft i nästan 2 år känns det som. Idag har jag annars pluggat heeeela dagen och kvällen sen jag kom hem, 4 timmar SO, sen Hk, sen spanska. Uschibusch. Men jag taggar redan nu till helgen för den här helgen kommer bli riktigt bra :D Nej nu ska jag tvätta bort sminket och sen slagga.


.

jag trodde aldrig tårarna skulle komma, men nu forsar det och jag kan inte sluta tänka på allt bra :(

bara för den var lite pluttenutti



FREDAG!!!!!!!!!! omg, fredag?! :D är suuuperglad för vi har inget prov eller läxförhör idag och den här kvällen kommer  bli awesome om jag får chansa hihi. Har kollat på nyheter hela morgonen för första gången, ska nog börja göra det, man får reda på jävligt mycket saker... haha. Weeelllwell, nu ska jag packa ihop mina skolsaker sen hoppas på att mina päron ska dra här ifrån :) puss

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

wherever you are...



Nu ska jag sova, kolla lite engelska verb inför provet imorrn, filosifera, tänka på saker. Det här är inte okej, och jag är besviken. Nej godnatt nu, puss.

så jävla bra och man blir så jävla glad


<3333333333333333333

mamma

Vill bara säga att jag önskar jag förstod hur du mår nu.. Att se dig gråta är det värsta jag vet. Om jag räckte till som tröst skulle jag stanna vid dig tills allt blir bra igen. jag älskar dig och vill se dig glad


nytt rum










ääääääälsklingar


Jaaaaappp! Mitt rum är numera högst upp. Har vart det i en vecka nu men här ser ni iaf hur det blev ;)

im in love i wanna do it

You're everything I need,
Won't you stay mine?


malin sexy ass



Jag och Malzzii ska typ till vby snart och käka. Igår hade vi tjejor kul minsann men idag är det söndag och det suuuuuger :( Det var bara det jag hade på hjärtat. pussen

.

If it's wrong to love you, then my heart just won't let me be right

ansträngade normalt inlägg

Hej.. Idag har det varit en helt jävla vanlig typisk skoldag. Började klockan åtta, hade svenska prov, glömde och har tappat bort boken holes så gunilla blev sur, gick hem med malin och lotta och pluggade No eftersom vi har prov imorrn, läste precis ut svenne, som vi ska skriva om imorrn, funderar på hur jag ska klara matteprovet på fredag. Mycket att klara av nu, man känner att det blir mer och mer arbete. Well, klockan är enligt mig rätt mycket just nu, så ska nog lägga mig. Kan inte låta bli att tänka på onödiga saker när jag är själv. Jag tänker på oss, vad du känner, vad du tänker nu. Lite sånt som gör mig orolig, men det är jag lixom, det är som att jag vill göra mig själv orolig, fast det egentligen verkligen inte är så.

Nej nu vill jag faktikst sova, börjar åtta imorrn igen. Puss och godnatt


ska föresten göra om min blogg totalt snart, börja om

den jag inte klarar mig utan ♥


vi finns här och tröstknullar dig boooo


svär du runkar till dom

oj shit tjena. Jag pluggar, svenska och ska nu börja med NO också.. trist. Lyssnar på deppmusik vet ej varför, men det känns passande i nuläget. Idag har jag varit med lisa, sen träffade jag robban ett tag sen gick jag hem igen, var lite med lisa igen och sen nu sitter jag och pluggar :) det är det som händer i mitt liv just nu.

http://files.reseguiden.se/files/88/rg_739688_m600.jpg

partajj

ligger i sängen i samma rum som malin och lottisen.ikväll blev det att vi var hos bella med en massa, det  var askul bortsett från annat. blev en lyckad kväll iaf, älskar er mina tjejer ni är så jävla underbara. Imorgon är det söndag vilket innebär plugg ... kommer ha söndagsångest, helgen går så jävla fort :( aja godnatt på er


vad söt du e

tunisia

jag är hos pappa nueee, imorrn ska jag till mamma. då ska vi tjejer röja. Haha noot men är taggad.. så vi får se, hoppas på att få träffa robbishen<3 ´har haft det sjukt bra i tunisien annars, men det ´är skönt att vara hemma :)


saknaar :(


RSS 2.0